שתף קטע נבחר

יוצאת מהפיתה: שיפודי פרגית על סלט כרוב, תירס ואפונים

היא אחת המנות האהובות על הישראלים, מגיעה בדרך כלל בתוך פיתה עם חומוס וצ'יפס וכולם מסכימים שהיא טעימה. השף שאול בן אדרת לוקח את הפרגית, מוציא אותה מהפיתה ומניח אותה על ערימת סלט צבעוני. שיהיה בתיאבון

 

  

שיפודי פרגית, זעתר סלט כרוב, תירס ואפונים

המרכיבים (ל-4 מנות):

8 שיפודי עוף קצרים

500 גרם פרגית

3 כפות תערובת זעתר יבשה

2 כפות שמן זית

 

לסלט

1 כוס כרוב לבן קצוץ דק

1/2 כוס תירס מקופסא / קפוא או טרי

1/2 כוס אפונה קפואה מורתחת כ- 2 דקות במים חמים

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

מיץ לימון

 

אופן ההכנה: 

  1. מכינים את השיפודים: חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 2X2 ס"מ ומערבבים עם תערובת הזעתר ושמן הזית
  2. משפדים את הפרגיות על השיפודים.
  3. צולים במחבת חמה כ-3 דקות מכל צד.
  4. מכינים את הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
  5. מניחים סלט על צלחת ועל הסלט מניחים את השיפודים ומגישים.

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? הקליקו כאן


  • פורסם לראשונה 10/03/2014 11:11

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים