שתף קטע נבחר

חדש לחולי צליאק: פתיתים ללא גלוטן

יצרנית המוצרים ללא גלוטן - חברת "בר-אל" פיתחה והשיקה לראשונה פתיתים ללא גלוטן. תומר בר-מאיר, סמנכ"ל החברה, ציין כי "בר-אל" משקיעה מאמץ רב בפיתוח מוצרים ללא גלוטן שיהיו דומים ככל האפשר למוצר המקורי, המכיל גלוטן. "המטרה היא לאפשר לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן לנהל אורח חיים רגיל, עד כמה שניתן" ציין. "מוצר הפתיתים החדש הוא פיתוח ייחודי וחדשני של בר-אל, המאפשר לראשונה לחולי צליאק ולקהל הרחב המחפש מוצרי בריאות ללא גלוטן ליהנות מפתיתים טעימים במרקם הדומה לפתיתים העשויים מקמח, ואף להכין אותם באותה דרך כמו שמכינים פתיתים רגילים".

 

עוד ציין תומר בר-מאיר, כי בנוסף לעובדה שהמוצר נטול גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, כולסטרול, חומר משמר, לקטוז וקזאין. הפתיתים מוצעים ב- 2 צורות – קוסקוס ואורז. כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.

 

  • כמה: 14.50 שקל ל-250 גרם
  • איפה: ברשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ






 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אופיר בן טל
פתיתים טעימים ללא גלוטן
צילום: אופיר בן טל
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים