שתף קטע נבחר
מנות לפי מתמודדים

טעימה מהגליל - בכל רחבי ישראל!

מחלבת "משק צוריאל" משיקה פרויקט בוטיק קולינרי בשיתוף השפים המובילים בישראל: "טעימה מהגליל", עם מבחר מנות שף בשילוב גבינות האיכות של משק צוריאל ובהשתתפות כ-40 מסעדות שף ברחבי הארץ

40 מסעדות שף מובילות בכל רחבי הארץ יציעו במהלך חודש ינואר הקרוב מנות גליליות פרי יצירתן בשילוב גבינות האיכות של מחלבת משק צוריאל.  הגבינות יהוו מרכיב משמעותי ומרכזי במנה והקהל הרחב יזכה לטעימה ממנת ספיישל חדשה. הפרויקט יתקיים בין התאריכים 1.1.2015-1.2.2015.

 

 

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

 

בין המסעדות המשתתפות:  "אדמה" שבזכרון יעקב, "אורי בורי" (עכו), "מסעדת מועדון הגולף בקיסריה, "הלנה בנמל" בקיסריה, "פורט קפה" בקיסריה, "דלאל" - בהובלת השף גולן גורפינקל, "התרנגול הכחול" ו"קימל" בהובלת השף שאול בן אדרת, "בלו סקיי" בהובלת השף מאיר אדוני, "קיטשן מרקט" בהובלת השף יוסי שיטרית, מסעדות "רוקח" בהובלת השף אייל לביא, "קפה איטליה", "בליני", "ג'ויה", "אידי " באשדוד, "כרמים" בבאר שבע ועוד.

 

אבישי יוסמן, מנהל השיווק של "משק צוריאל" מוסר: "כבכל שנה, אנו שמחים להביא את חווית הטעמים הגלילית לכל רחבי הארץ, באמצעות הפסטיבל הקולינרי 'טעימה מהגליל. אנו נפתיע את הסועדים בכ-40 מסעדות, עם מגוון מנות גליליות, פרי, יצירתם של מיטב השפים בארץ וחומרי הגלם האיכותיים של משק צוריאל אשר יצרו חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת."

 



 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו
"טעימה מהגליל"
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים