שתף קטע נבחר
 

ישרקו: פסטות פרימיום קפואות ייחודיות בארץ

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, משיקה בימים אלו בישראל פסטה פרימיום ייחודית קפואה טרייה

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, משיקה בימים אלו בישראל פסטה פרימיום ייחודית קפואה טרייה, של המותג האיטלקי סורג'יטל (Surgital) המיוצר באזור "אמיליה רומנה" שבצפון איטליה.

 

 (צילום: אסף לב) (צילום: אסף לב)
(צילום: אסף לב)

מוציאים את המוצר מהמקפיא, מבשלים מספר דק' והמוצר מוכן לאכילה. חיי מדף של 18 חודשים (בהקפאה). אין צורך בהפשרה מוקדמת של המוצר

 

בין המוצרים שישווקו בישראל: רביולי, לזניה וניוקי בטעמים ובמילואים מגוונים וייחודיים. כמו: לזניה ירקות, לזניה פטריות, קנלוני ריקוטה ותרד, ניוקי תפוחי אדמה, עלי פסטה קפואים, רביולי גבינות ועשבי תיבול ועוד. פסטה קפואה באריזות של 500 גרם המיועד למעדניות ורשתות מזון.

 

מחירים לצרכן: רביולי גבינות ועשבי תיבול 500 גרם/קנלוני ריקוטה ותרד 500 גרם – 28.90 שקל ליחידה. לזניה ירקות 2.5 ק"ג/קנלוני ריקוטה ותרד 2 ק"ג/לזניה עם פטריות 2.5 ק"ג 99.90 שקל, ניוקי תפוחי אדמה 1 ק"ג 24.90 שקל, עלי פסטה קפואים 500 גרם 11.90 שקל.



 (צילום: אסף לב) (צילום: אסף לב)
(צילום: אסף לב)

 

 

להשיג בסניפי רשת טיב טעם ובמעדניות ובמסעדות המובחרות

 

המותג ידוע כיצרן הפסטה הטרייה קפואה המוביל באיטליה ובעולם בתחומו, המתמחה בהכנת מגוון פסטות טריות קפואות וארוחות פסטה מוכנות במארז. המותג משווק בעיקר בשוק המוסדי (קייטרינג, חברות תעופה, בתי קפה, מלונות ,קו פרימיום למסעדות יוקרה ועוד) ומציע מגוון פסטות בצורות, גדלים וחיתוכים שונים.

 

מוצרי הפסטה הטריה-הקפואה של סורג'יטל, עושים שימוש בטכנולוגיית הקפאה עמוקה, להקפאת המוצרים, נעילת הטעמים, שמירה על הערכים התזונתיים ושימור הטריות כל מרכיב בפסטה מוקפא באופן אינדיבידואלי ובכך מפשט את ההכנה, כאשר מוציאים את הפסטה מהמקפיא.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
צילום: אסף לב
פסטה של המותג סורג'יטל
צילום: אסף לב
מומלצים