שתף קטע נבחר

קרוטונים במרק - גם בפסח

אז מה אם פסח? לא צריך לוותר על ההנאה בנשנוש קרוטונים במרק - מתכון לקרוטוני מצה מתובלים באורגנו

קרוטוני מצה מתובלים באורגנו

 

המרכיבים:

6 מצות

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 כפית אורגנו יבש

 (צילום: index open) (צילום: index open)
(צילום: index open)

קרוטונים ממצה (צילום: מיכל וקסמן) (צילום: מיכל וקסמן)
קרוטונים ממצה(צילום: מיכל וקסמן)

 

אופן ההכנה:

  1. מרטיבים את המצות במים, עוטפים במגבת ומשהים כמה דקות עד שהמצות נעשות גמישות. שוברים לחתיכות די אחידות (3-4 ס”מ) ומערבבים בקערה עם שמן זית, שיני שום כתושות וכפית אורגנו יבש.
  2. מניחים בתבנית אפייה ומייבשים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 10-15 דקות עד שהקרוטונים יבשים ופריכים (המנעו מחריכה).  
  3. הגשה: מפזרים את הקרוטונים על סלטים או במרק של פסח.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: index open
קרוטוני מצה מתובלים
צילום: index open
מומלצים