שתף קטע נבחר

בלי תמרים: חרוסת תפוחים ואגוזים

לא מתים על חרוסת מתוקה? אפשר להכין חרוסת גם בלי תמרים: מתכון לחרוסת קלילה עם תפוחים, יין ואגוזים

חרוסת תפוחים ואגוזים

המרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך או פקאן טחונים

2 תפוחים, מגוררים

2 כפות יין קידוש מתוק

2 כפות דבש או סוכר

1/2 כפית קינמון

100 גרם צימוקים (לא הכרחי)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מתקבל ממרח שאינו משחתי – אלא עם חתיכות. אם רוצים מרקם אחיד וחלק, מעבדים את התערובת למחית בבלנדר או במעבד מזון.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חרוסת תפוחים
צילום: ירון ברנר
מומלצים