בלי תמרים: חרוסת תפוחים ואגוזים
לא מתים על חרוסת מתוקה? אפשר להכין חרוסת גם בלי תמרים: מתכון לחרוסת קלילה עם תפוחים, יין ואגוזים
חרוסת תפוחים ואגוזים
המרכיבים:
200 גרם אגוזי מלך או פקאן טחונים
2 תפוחים, מגוררים
2 כפות יין קידוש מתוק
2 כפות דבש או סוכר
1/2 כפית קינמון
100 גרם צימוקים (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מתקבל ממרח שאינו משחתי – אלא עם חתיכות. אם רוצים מרקם אחיד וחלק, מעבדים את התערובת למחית בבלנדר או במעבד מזון.
מומלצים