שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ברחבי הארץ: ארוחות עסקיות חדשות
    עושים עסקים: נמאס לכם לחמם את שאריות ארוחת הערב של אתמול במיקרו של המשרד? עשיתם יום כיף ואתם רוצים לאכול צהריים בחוץ? אם התשובה לאחת השאלות האלה היא כן - הכתבה הזו בדיוק בשבילכם: ממסעדות משייה ו-Ya-pan בתל אביב ועד מסעדת החצר בירושלים - העסקיות החדשות שכדאי שתכירו

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

    Ya-pan

    על הבר או ברחבה החיצונית (כן, גם בתל אביב כבר סתיו): בדיל הצהריים שמוצע במסעדה החדשה של השף יובל בן נריה ("טאיזו") תקבלו מרק מיסו או סלט עלים ברוטב יפני בהזמנת מנה עיקרית. עבור המנות העיקריות תוכלו לבחור במנת הצ'יראשי - קוביות דג נא עם אורז מתובל (88 שקלים), מאזמן - אטריות ראמן עבות עם חמאה מעושנת, ביצי סלמון ומח עצם (68-54 שקלים) ומבחר מנות נוספות.

     

    המסעדה נפתחה לפני חודשים ספורים בחלל שאיכלס בעבר את מסעדת "פרונטו".

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    • מתי: ראשון-שישי, 16:30-12:30
    • איפה: נחמני 26 תל אביב 03-6487796, ראשון-שישי 16:30-12:30, ראשון-שבת 24:00-18:00, לא כשר

     

    משייה

    השף יוסי שטרית השיק תפריט עסקיות עונתי חדש, שכולל מנות מהמטבח הצפון-אפריקני בגרסה אישית עם טוויסט. במסגרת הדיל תשלמו רק על המנה העיקרית, ובתמורה תקבלו מנה ראשונה ופרנה מרוקאית חמה היישר מהטאבון לצד לבנה וסלסת עגבניות.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    מבחר המנות הראשונות כולל קובה-נייה מבשר נא, ריאט ברווז מבושל ביין אדום וקינמון, סלט עשבים קצוצים דק וטרטר דג ים על לבנה, קרם חצילים, פלפל שאטה ונענע. בעיקריות יחכו לכם פיקנייה (98 שקלים), כופתאות "נודי" (88 שקלים), ניוקי ברוטב פורצ’יני ושמפיניון (82 שקלים), פילה עגל גלילי (146 שקלים) ומוסר פרא (128 שקלים). את הארוחה תוכלו ללוות בקוקטיילי צהריים המתומחרים ב-48-28 שקלים.

     

    • מתי: ראשון-חמישי, 16:00-12:30
    • איפה: מנדלי מו"ס 5 תל אביב יפו 03-7500999, ראשון-חמישי 23:00-7:00, 16:00-12:30, 23:30-18:30, שישי 15:00-7:00, 23:30-18:00, שבת 16:00-12:00, 23:30-18:00, לא כשר

    דלי של פרש קיטשן

    במסעדה מציעים תפריט עסקי חדש, ובמסגרתו תקבלו מנה עיקרית ושתי תוספות לבחירה.

     (צילום: אלעד גבון)
    (צילום: אלעד גבון)
     

    מחיר העסקית נקבע על פי סוג העיקרית; העסקית הצמחונית או הטבעונית עולה 35 שקלים, עסקית עוף או עסקית קציצות בקר עולה 45 שקלים, ועסקית דגים או בקר - 55 שקלים. מגוון התוספות שמתלוות למנה העיקרית משתנה מדי יום - פירה, מג'דרה, נודלס מוקפץ, ירקות ועוד.

     

    • מתי: לאורך כל שעות הפעילות של המקום
    • איפה: בזל 37 תל אביב 03-5445050, ראשון-חמישי 18:00-8:00, שישי 17:00-8:00, שבת 18:00-9:00, לא כשר

     

    Hiro לבונטין

    העסקיות החדשות של "הירו לבונטין" כוללות מנה עיקרית של שתי באנ'ס לבחירה, מנת ראמן או מנת נודלס שמוגשים עם סלט (ירקות ירוקים, גזר ובייקון כבושים, חציל מאודה, סלט אצות ואטריות או סלט עוף ומלפפונים) ותה קר. מחיר הארוחה 68-52 שקלים לפי סוג המנה העיקרית.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    • מתי: ראשון-חמישי, 17:00-12:00
    • איפה: לבונטין 19 תל אביב 03-6814080, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

     

     

    טיטו איטליאנו

    האיטלקית המשפחתית נפתחה סוף סוף לעסקיות צהריים ומגישה במהלכן מנה ראשונה, עיקרית, וכוס שתייה קלה במחיר המנה העיקרית.

     (צילום: אפשרית גופן)
    (צילום: אפשרית גופן)
     

    בין המנות הראשונות שמוצעות כאן תמצאו קרפצ'יו, סלט ורדה פוקצ'ה סטיק, 3 יחידות מיטבולס ועוד. בגזרת העיקריות יחכו לכם מנות כמו ספגטי מרינרה, ריגטונוי ברוטב אליו אוליו/רוזה/ ארביאטה (59 שקלים), ספגטי בולונז וספגטי פסטו קרמה, (69 שקלים) וגם צ'יקן פרמזן, ריגטוני קרבונרה וספגטי פרימוורה (79שקלים) ולזניה, רביולי עזים, ספגטי מיטבולס ופפרדלה סלמון (89 שקלים).

     

    חידוש נוסף שהכניסו למסעדה המתמחה במנות משפחתיות הוא האפשרות להזמין גם חצאי מנות, ובכך להבטיח ארוחה שבנויה ממבחר גדול יותר של מנות ומאפשרות את ארוחת השרינג האהובה.

     

    • מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00
    • איפה: שדרות בן צבי 14 (גב הקניון) גבעתיים 03-6317080, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    נלסון

    כאן תהנו מעסקית צהריים ב-49 שקלים שכוללת כריך, פיצה דקה או פוקצ'ה אליהם יתלוו תוספות כמו הום פרייז, מג'דרה או פירה או סלט (ישראלי, בורגול או השוק) ושתייה. במידה וחשקה נפשכם במנה עיקרית אחרת או שאתם בעניין של סלט גדול - תשלמו על הארוחה את המחיר של המנה העיקרית בלבד, ויחד איתה תקבלו גם כן שתייה ותוספת.

     

    • מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00
    • איפה: כצנלסון 13 אשקלון 08-6728833, ראשון-חמישי 23:00-08:00, שישי 16:00-07:00, כשר

     

    ליליות

    במסעדה הכשרה הוותיקה השיקו תפריט עסקיות חדש במחיר של 69 שקלים, שכוללות מנה ראשונה, עיקרית, לחם הבית ושתייה. במבחר המנות הראשונות יש סלט אנדיב וקרוקטים מתפוח אדמה, אנטרקוט מעושן או דג לבן, ובגזרת המנות העיקריות מציעים כבד עוף, חזה עוף והמבורגר עדשים ופטריות. בנוסף לזה, בשעות העסקיות תוכלו להזמין כוס יין או כוס בירה ב-10 שקלים בלבד.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    • מתי: ראשון-חמישי, 16:00-12:00
    • איפה: דפנה 2 תל אביב 03-6091331, ראשון 24:00-9:00, כשר

       

    פיצה פורטו

    במסעדה האיטלקית החדשה שממוקמת באיירפורט סיטי, מגישים מנות איטלקיות מסורתיות ומציעים תפריט עסקיות חדש. במסגרת הדיל העסקי תוכלו ליהנות כאן ממנה ראשונה וממנה עיקרית במחיר המנה העיקרית בלבד.

     

    בין המנות הראשונות תוכלו לבחור בין סלט ירוק, ארנצ'יני ברוטב עגבניות, טורטליני חציל שרוף ברוטב עגבניות חריף, סלט קפרזה או אנטיפסטי. העיקריות נחלקות לשתי קבוצות, כשבקבוצה הראשונה ישנן מנות כמו ספגטי אלי אוליו ופיצה ביאנקו (54 שקלים) ובקבוצה השנייה - לזניה תרד וגבינות ופיצה פפרוני (64 שקלים).

     

    • מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00
    • איפה: גולן 2 איירפורט סיטי 03-8000888, ראשון-שבת 24:20-11:00, לא כשר

     

    Curryliina’s

    במסעדה ההודית הכשרה מציעים עסקית במחיר של 39 שקלים בלבד שכוללת לאפה הודית, מנת קארי, אורז ושתייה. אפשרות נוספת שמוצעת באותן השעות הוא דיל טאלי (55 שקלים) שכולל חמישה תבשילי קארי, פופדומס עם מטבלים, אורז ולאפה הודית.

     

    • מתי: ראשון-חמישי 15:00-11:00
    • איפה: הירקון 42 בני ברק 054-3048258‏, ראשון 15:00-10:30, שני-רביעי 16:00-10:30, חמישי 21:00-10:30, שישי 13:30-09:00, כשר

     

    מיטבול Grill&Dinner

    בהיכל הבשרים של ראשון לציון מציעים עסקיות שכוללות מנה ראשונה, עיקרית, שתייה קלה וחמה (149-59 שקלים), והשוס - אפשר ליהנות מהן גם בימי שישי. לממהרים מציעים כאן עסקיות ביס (57-49 שקלים). בין המנות המוצעות במסגרת העסקית אפשר למצוא את ההמבורגר המפורסם של המקום, שניצל עגל ענק, סטייק אנטרקוט מיושן וצ'יקן טבקה.

     (צילום: עודד וגנשטיין)
    (צילום: עודד וגנשטיין)
     

    • מתי: ראשון-חמישי 18:00-12:00, שישי 17:00-12:00
    • איפה: דרך המכבים 8 ראשון לציון 03-9646468, ראשון-שבת 01:00-12:00, לא כשר

      

    אוסקר ווילד

    מציעים כאן ארוחה עסקית חדשה שבה במחיר המנה העיקרית מקבלים גם מנה ראשונה וגם שליש בירה מהחבית. למנה ראשונה תוכלו לבחור אחת מבין המנות הבאות: קרפצ'יו סינטה, ירקות שורש צלויים או סלט לבבות חסה. בעיקריות יחכו לכם קציצות ברוטב (54 שקלים), שקלים) חזה עוף  (54 שקלים), פילה דג אמנון (63 שקלים) ומנות נוספות שיוגשו לצד תוספות כמו צ'יפס, פירה, מיקס אורז בר עם שום קונפי או אפונה ירוקה מוקפצת בשמן זית.

     (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    • מתי: ראשון-חמישי 15:00-12:00
    • איפה: הרוקמים 26 חולון 03-7785550, ראשון-שבת 02:00-12:00, לא כשר

     

     (  )
     

    מי קאסה

    העסקיות שמציעה מסעדת "מי קאסה", השוכנת בלב אזור העסקים של הרצליה פיתוח, כוללות את כל המנות העיקריות שמגישים במסעדה בתוספת מנות פתיחה ושתייה לבחירה במחיר המנה העיקרית.

     (צילום: טל האקר)
    (צילום: טל האקר)
     

    מבחר המנות הראשונות שאפשר להזמין במסגרת העסקית כולל לחם, מרק מלוחייה לבנוני עם זעתר ולבנה, ארטישוק צרוב, פטה כבד, קפרזה סלק עם קרעי גבינת עיזים, עלי גפן ברוטב רימונים, שיפודי חלומי ועוד. המנות העיקריות כוללות מנות טבעוניות כמו מסחאן טבעוני עם סייטן (57 שקלים), קדרת צ'ילי קוקוס (57 שקלים) ומיני-בורגרים טבעוניים (54 שקלים). אוכלי בשר יוכלו לבחור בין המבורגר (68 שקלים), סינייה טלה וחצילים בכיכר לחם (55 שקלים) ועוד. כמו כן תוכלו לשתות כאן מיצי פירות וירקות שנסחטים במקום.

     

    • מתי: ראשון-חמישי, 16:00-12:00
    • איפה: משכית 22 הרצליה פיתוח 09-9588215, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

     

    Pastaria Pasta Bar

    המסעדה האיטלקית השכונתית מציעה ארוחה עסקית הכוללת מנה עיקרית לבחירה מתוך תפריט המסעדה. בתוספת 15 שקלים תוכלו לקבל גם מנה ראשונה (מרק, סלט ירוק, סלט קיסר או לחם הבית) ושתייה.

     

    מבחר העיקריות כולל פסטות שמיוצרות במקום (49-29 שקלים), פיצות (46-36 שקלים), סלטים (44-42שקלים) ומנת דג (69 שקלים).

     

    • מתי: ראשון-חמישי, 17:00-11:30
    • איפה: אחוזה 184 רעננה 09-7734383, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 14:00-11:00, כשר למהדרין

     

    Zak`s bakery & food

    במסגרת העסקיות שמוצעות במאפייה, המתמחה בפטיסרי צרפתי, תוכלו להזמין לזניה עם סלט אישי (49 שקלים), פסטה עם משקה קל (54-49 שקלים) או פיצה מרגריטה מקמח מלא עם שתייה קלה (44 שקלים).

     

    • מתי: ראשון-חמישי, 17:00-12:00
    • איפה: החרושת 16 רעננה 072-3926578, ראשון-חמישי 22:00-8:00, שישי 15:30-8:00, כשר

      

    החצר

    לרגל חגיגות העשור למסעדת "החצר" המוערכת של השף מוטי אוחנה, הושק לראשונה תפריט צהריים הכולל מנת פתיחה, מנה ראשונה ומנה עיקרית במחיר של המנה העיקרית בלבד.

     (צילום: אסף קרלה)
    (צילום: אסף קרלה)
     

    למנת פתיחה מגישים כאן פלטת מזטים לצד לחם הבית שנאפה במקום, ומבחר הראשונות כולל פטה כבדים בריבת עגבניות, סלט עגבניות, סלט ירוק בווינגרט פסיפלורה ושקדים קלויים וגם חציל בלאדי עם טחינה, סלסת עגבניות, שרי וצנוברים. לעיקרית תוכלו לבחור בין ריזוטו אפונה, זעפרן, וקונפי שומר (78 שקלים), רביולי חצילים (78 שקלים), חזה עוף בקראסט ירוקים עם מג'דרה גלילית וסלט עשבים (84 שקלים), כבד עוף לצד פירה ביין אדום (84 שקלים), קבב אנטרקוט (86 שקלים), פרגית במרינדה של תפוזים (90 שקלים), שניצל עגל (90 שקלים) ותותחים כבדים יותר כמו אסאדו בברביקיו תפוזים וג'ינג'ר (102 שקלים) וסטייק אנד ציפס (115 שקלים).

     

    • מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00
    • איפה: דרך בית לחם 7 ירושלים 02-6719922, ראשון-חמישי 17:00-12:00, 23:00-18:00, שישי 15:00-12:00, כשר

     

     

    פושטק

    במסעדה של רינת ויעל מור שמילוביץ מציעים אוכל מעניין עם טוויסט לא שגרתי, שמגיע במנות נדיבות. בשעות הצהריים מציעים כאן במחיר המנה העיקרית 3 טאפאס ומיץ טבעי. בין המנות העיקריות תמצאו ערוק (52 שקלים), ריזוטו פטריות (65 שקלים), פסטה פושטקית חריפה (52 שקלים) או נתח דג קריספי (85 שקלים).

     

    • מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00
    • איפה: הרצל 5 אשקלון 08-9388556, ראשון-שלישי 16:00-08:00, רביעי-חמישי 22:00-08:00, שישי 15:00-08:00, כשר

      

    70 Mexico

    במזללה המקסיקנית של שדרות מציעים עסקית לוהטת ב-40 שקלים בלבד שכוללת טורטייה עם חזה עוף/פרגית/ קבב טלה/ אנטרקוט/ נקניקיית מרגז, צ'יפס ושתייה.

     

    • מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00.
    • איפה: כיכר הנשיא 8 שדרות 08-6899990, ראשון-חמישי 24:00-11:00, שבת 01:00-19:00, כשר

     

    טרטוריה וניציאנה

    בטרטוריה האיטלקית האותנטית (והיחידה) בעיר התחתית של חיפה מגיש השף אהרון נעאמנה מטבח איטלקי מעודן בטעמיו שיגרום לכם להרגיש כאילו אתם נמצאים בכפר עתיק בארץ המגף ולא בעיר הנמל הצפונית.

     (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    תוכלו להזמין את את אחת העסקיות המשתלמות ביותר שיצא לכם לטעום - במחיר אחיד של 63 שקלים בלבד. בתמורה תקבלו מנה ראשונה של סלט קפרזה ועיקרית שכוללת דג, בשר או פסטה לצד תוספת של תפוח אדמה אפוי, פולנטה או ניוקי.

     

    בין המנות העיקריות תוכלו לבחור בין פילה עגל, אנטרקוט ברוטב יין אדום וחמאת כמהין, אינוולטיני (עוף ממולא בבשר עגל), שקדי עגל מטוגנים בציפוי פירורי לחם, סקלופיני עוף או פילה בס מבושל ביין לבן עם רוטב עגבניות.

     

    • מתי: ראשון-חמישי, 16:00-12:00
    • איפה: שער פלמר 2 העיר התחתית חיפה 04-9990184, שני-שישי 23:00-9:00, שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    Duke

    הפאב האירי הוותיק, שממוקם על ציר מוריה שבחיפה מאז 2003, שדרג לאחרונה את התפריט, ומעתה אפשר ליהנות כאן בשעות הצהריים מ-20 אחוז הנחה על כל התפריט. בין היתר מוצעים כריכים מושחתים (69-62 שקלים), המבורגר (63 שקלים), דגים ופירות ים (91-61 שקלים), סלטים (57-44 שקלים), מנות קטנות כמו סיגר גבינות (43 שקלים) וגם מנות עיקריות כמו קורדון בלו (79 שקלים) ופילה לבן בבייקון (79 שקלים).

     (צילום: אגמדיה)
    (צילום: אגמדיה)
     

    • מתי: ראשון-שישי, 17:00-12:00
    • איפה: שדרות מוריה 107 חיפה 04-8347282‏, ראשון-שבת 2:00-12:00, לא כשר

     

    בסבוסה

    ב"בסבוסה" מציעים עסקיות חדשות, ותוכלו ליהנות מהן גם בשעות הערב. עסקית חומוס מתומחרת כאן ב-49 שקלים והיא כוללת את אחת ממנות החומוס (עם ריפיל חופשי), סלט טבולה, סלט חצילים-מדורה, סלט קצוץ, צ'יפס קטן וגזוז או לימונדה (עם ריפיל חופשי גם כן). סועדים שיהיו מעוניינים לשדרג את המנה בתוספת בשר - יתבקשו להוסיף שישה שקלים (לתוספת עוף) או תשעה שקלים (לתוספת אסאדו או בקר אנגוס).

     (צילום: אגמדיה)
    (צילום: אגמדיה)
     

    דיל נוסף שמציעים במקום הוא "עסקית בשרים": קבב לבנוני (52 שקלים), סינייה טלה על הפלנצ'ה (58 שקלים) או סטייק פרגית במרינדה בסגנון מרוקאי (58 שקלים). לצד המנה העיקרית יוגשו סלט טבולה, סלט חצילים-מדורה, סלט קצוץ ותוספת חמה לבחירה כמו אורז, צ'יפס או ירקות-מדורה קריספיים. גם בדיל הזה מוצעת שתייה בריפיל (לימודה או גזוז של פעם).

     

    • מתי: ראשון-חמישי 21:00-10:00, שישי 15:30-9:00 (בישיבה במקום בלבד)
    • איפה: התמר 2 קניון G-6 יקנעם 04-6305959, ראשון-חמישי 21:00-10:00, שישי 15:00-9:00, כשר 

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ברחבי הארץ: ארוחות עסקיות חדשות "
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים