שתף קטע נבחר

יש דבר כזה אוכל סיציליני?

זו חגיגה קולינרית, אם כי לעיתים נוטה לחזור על עצמה. בכל מקום שאתם מגיעים חפשו את הטרטוריה המקומית. מוזגים בברים של בתי המלון הם מקורות מידע טובים (כמו בכל מקום אחר). ארוחות בטרטוריות הן סבירות, 20 –150 שקל לזוג לארוחה לא מוגזמת. אפשר כמובן להתקיים תמיד על הפאניני (לחם), פרושוטו וגבינה.
הפאסטות הידועות הן "פאסטה קון לה סארדה" עם סרדינים טריים, "ספגטי א-לה נורמה" עם עגבניות, חצילים וגבינת ריקוטה. "פריטו מיסטו די מרה" היא מנה שיש בה מכל טוב הים וכמובן שכדאי לנסות את מרק הדגים ה"צופה די פאסה".
היין המקומי משובח אם כי לא מוכר. כדאי לנסות את ה"קורבו די סאלאפארוטה" הלבן או האדום, או את ה"רגלאי".
גולת הכותרת של הקינוחים היא הגלידה. קשה לקבל גלידה רעה אבל את הטובה במיוחד כדאי להתאמץ ולחפש. לחובבי הקפה, כל אספרסו או קפוצ'ינו עשוי כהלכה. הברים, בניגוד לשאר סיציליה, פתוחים כל הזמן. לרוב משלמים קודם בקופה והולכים עם החשבון לברמן.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים