שתף קטע נבחר

במה להחליף גבינה לבנה ואיך קוראים לבצק עלים באנגלית?

בתור ישראלית בניו-יורק אני מוצאת עצמי לא פעם "תקועה" כשאני רוצה לבשל כל מיני דברים מהבית. מה אני יכולה לשים בתבשילים במקום גבינה לבנה 5% או 9% ? איך קוראים לבצק עלים? וזה לא בצק פילו?

ynet עונה:

במקום גבינה לבנה את יכולה להשתמש בגבינה בשם קווארק (quark), היא מגיעה לרוב ביבוא מצרפת. אם את לא מוצאת כזאת, אפשר לרסק גבינת ריקוטה עם מעט מיץ לימון סחוט במעבד מזון התוצאה תהייה דומה מאוד למקור. פתרון נוסף הוא לעשות לבד גבינה לבנה: לוקחים לבן מניחים בתוך בד חיתול ותולים אותו שיגיר נוזלים (כמו שעושים לבנה).
בצק עלים באנגלי הוא puff pastry, והוא שונה מבצק פילו.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים