שתף קטע נבחר

איך מכינים תפוחי אדמה של חמין?

איך עושים תפוחי אדמה של חמין, כלומר חומים עם טעם, ללא החמין וגם ללא תה.
צמית.
ynet עונה:

ה"סוד" בתפוחי אדמה נימוחים של חמין הוא הבישול הארוך. כדי להכין רק את תפוחי האדמה צריך:
10 תפוחי אדמה בינוניים
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
3 בצלים עם הקליפה

אם רוצים אפשר להוסיף גם:

1/2 1 כוסות שעועית מושרית במים למשך לילה
2 ראשי שום שלמים
ביצים - כמב שרוצים

וכך מכינים:

מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא משחים. מוסיפים את תפוחי האדמה והבצלים השלמים (זה הזמן להוסיף גם את שאר החומרים, אם רוצים). מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך. אופים במשך 4-5 שעות.
מטגנים את

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים