מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מקפלים פנימה את הקקאו והאגוזים. מרפדים תבנית מלבנית (20X30) בנייר אפייה, משטחים מעל את המרנג ואופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות צלזיוס כשעה, או עד שיבש (שימו לב - כל עוד המרנג בתנור הוא יהיה רך, רק אחרי שתוציאו אותו ותקררו מעט הוא יתקשה).
מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד עם הקוניאק. מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה. נותנים לתערובת להצטנן מעט ומוסיפים בהדרגה את החלמונים. מקררים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים את העוגה: חותכים את המרנג ל-3 פסים. בין כל פס מורחים קרם קרם שוקולד ומעבירים למקרר.