הכנת הבסיס: במיקסר, מרסקים את חבילת הפתי בר לפירורים, מוסיפים את החמאה והסוכר ולהמשיך לעבד.
משמנים בחמאה תבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ. מניחים מעל את הפירורי הביסקוויטים, ומהדקים על החלק התחתון ועל ¾ מהדופן.
הכנת המילוי: במעבד מזון, שמים את הגבינה, הקמח וקליפת התפוז. מפעילים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הביצים – ביצה אחר ביצה. את כוס השמן והקורנפלור מערבבים יחד ומוסיפים. בסוף מוסיפים את החלבה ושופכים את העיסה שהתקבלה לתוך התבנית.
אפייה: מחממים תנור ל-של 210 מעלות צלזיוס. מכניסים את התבנית ל-7 דקות ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל–180 מעלות וממשיכים עוד כשעה. מצננים לטמפ' החדר ומכניסים לשעתיים למקרר.
הכנת הציפוי: לאחר הקירור מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר, ושופכים על העוגה. מקשטים עם חלבה מרוסקת.