אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סופריטו
/ ימימית
ציון גולשים:
(33 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
8 שוקי עוף
1 בצל קטן
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
לכיסוי מים
4 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל גדול
לטיגון עמוק שמן
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת, קוצצים את הבצל הקטן ומטגנים מעט.
מוסיפים 1/2 כפית כורכום ופלפל שחור ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים מים עד כיסוי ו-1/2 כפית מלח ומבשלים על אש בינונית עד שהעוף מוכן (בערך חצי שעה). מכבים את האש.
בינתיים חותכים את תפוחי האדמה ומטגנים בשמן עמוק, כמו הכנה רגילה של צ'יפס.
קוצצים בצל גדול ומטגנים (בחצי כוס שמן) עם שארית הכורכום והפלפל שחור.
מוסיפים את הצ'יפס לסיר של הבצל מטוגן מכסים במכסה מותאם לסיר (חשוב) ומשקשקים את הסיר מספר דקות (זה גורם לציפ'ס להתרכך ולהיות מדהים).
מוסיפים את העוף עם 1/2 כוס מהנוזל שנשאר בסיר בישול העוף, ומשקשקים עוד 10 שניות. מגישים מיד עם סלט ירקות!
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©