שמים את כל החומרים בקערה גדולה. מערבבים היטב, רצוי בעזרת הידיים, עד לקבלת תערובת אחידה. נותנים לתערובת לנוח 20 דקות לפחות ומערבבים שוב.
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
בעזרת צמד כפיות יוצרים מהתערובת עוגיות לא גדולות. אל תתעסקו בלישה ועיצוב כדי שהעוגיות לא ייצאו כבדות ודחוסות. הניחו בתבנית עם מינימום התעסקות. המראה הפרוע מתאים לטעם ולקראנצ'יות של העוגיות האלה.
אופים עד שהעוגיות משחימות, בערך 20 דקות. מוציאים מהתנור, מקררים את העוגיות על גבי רשת אפיה ושומרים בצנצנת סגורה.