- מערבבים את כל ירקות האנטיפסטי בקערה, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור וענפי רוזמרין. מעבירים לתבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות לכ-20 דקות עד שהירקות יתרככו מעט.
- מעבירים את כל הירקות בתוספת הבצל המאודה לקערה, מוסיפים ביצים, גבינה, יוגורט וקמח ומערבבים היטב.
- מעבירים את העיסה לתבנית מאפינים משומנת היטב, ממלאים כל שקע בתבנית עד לסוף השוליים ומפזרים מעל שומשום שחור.
- אופים בתנור המחומם (200 מעלות) כ-15-20 דקות עד שהמאפינים מוכנים ושחומים.
אופציה טבעונית ובריאה למי שמעדיף לוותר על הגבינות: מחליפים את היוגורט והגבינות ב-250 גרם טופו טבעי, את הביצים ב-1/2 כוס פשתן מושרה במים טחון למחית חלקה.