מעסים את גלדי הבצל היטב במלח ומניחים במסננת ל-10 דקות, לצורך הגרת נוזלים.
מחממים כף שומן אווז בסיר כבד ומטגנים את השפונדרה והעצם. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כשעה וחצי. נזהרים שלא ישרף ואם צריך מוסיפים מעט מים.
מכניסים את גלדי הבצל אל תוך הסיר ומאדים כ-10 דקות. מוציאים את הבשר והעצם מהסיר, מוסיפים את שתי כפות השומן הנותרות ואת טבעות הגזר ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם ומשגיחים שלא יישרף.
מוסיפים את הפלפל השחור, מקל הקינמון והבשר וממשיכים לבשל עוד 50 דקות ללא נוזלים, על להבה נמוכה מאוד (נזהרים לא לשרוף. אם צריך מוסיפים כף או שתיים של מים).
מוסיפים את הדבש ומערבבים כך שיעטוף את טבעות הגזר. מוסיפים גם את קליפת הלימון והשזיפים ומבשלים עוד 10 דקות נוספות. מגישים חם.