המתכון מיועד ל - 2 תבניות אינגליש קייק:
- בצק בריוש: במיקסר עם וו לישה מערבבים את החומרים היבשים. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל, גרידת הלימון והביצים. כשאלו נטמעים בעיסה, מוסיפים חלב עד שנוצר גוש בצק וכל החומרים התאחדו.
- מוסיפים בהדרגה את החמאה עד לקבלת בצק חלק, אחיד ואלסטי. מחלקים לשני כדורים, עוטפים בניילון נצמד ומניחים ללילה במקרר.
- מילוי: מפוררים לקערת מיקסר את הריקוטה ותחליף הסוכר.
- מוסיפים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, הווניל וגרידת הלימון ומערבבים. לבסוף, מוסיפים את הקורנפלור.
- הרכבה: בעזרת מערוך ועל משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ.
- מורחים את מלית הריקוטה על העלה באופן אחיד ומגלגלים לרולדה.
- חותכים לרוחב וקולעים את העוגה, כמו צמות, ליצירת קראנץ'.
- מתפיחים את העוגה עד שמכפילה את נפחה.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך כ-20 דקות.
- זיגוג: מביאים את כל החומרים לרתיחה ומסירים מהאש. עם סיום אפיית העוגה, מברישים את הסירופ על חלקה העליון של העוגה כדי לשמור על לחות.