אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מטיאס כבוש בשמנת חמוצה, תפוחים ובצל ירוק
/ מיכל וקסמן
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
4 פילטים של מטיאס פרוסים לרוחב, לפרוסות בגובה 2 ס"מ
1 גביע שמנת חמוצה
4 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות, החלק הירוק והלבן
1 תפוח גראני סמית (ירוק) קטן חצוי, מנוקה מהקלח ופרוס לפרוסות דקות
אופן ההכנה
מערבבים את השמנת עם טבעות הבצל.
מערבבים בעדינות את פרוסות התפוח עם הדגים הפרוסים. נזהרים לא לשבור את התפוחים.
יוצקים על הדגים עם התפוחים את השמנת ומערבבים בעדינות.
מאחסנים בצנצנת או במיכל זכוכית אטום היטב. מכניסים למקרר.
הדגים יישמרו כך בסביבות שבוע. עדיף להוציא מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאכול. יותר טעים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©