אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט בוורוד וירוק
/ איילת בן-יוסף
סלטון קטון שיכניס קצת רעננות לכל ארוחה.
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 חבילת צנוניות
1 צרור בצל ירוק
2 כפות שמן זית
1 כף שומשום קלוי (קולים את השומשום על מחבת יבשה ונזהרים שלא ישרף!)
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הצנוניות ופורסים אותן לפרוסות דקות (רצוי בעזרת מנדולינה).
מכינים קערית עם מים קרים וקוביות קרח, את הבצל קוצצים לרצועות אורכיות (פותחים את העלה החלול וחותכים ל"גפרורים"). ומעבירים אותו לקערת הקרח לחצי שעה.
אחרי שהבצל נח בקרח, מעבירים אותו ואת הצנונית לקערת הגשה, מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©