ynet - כבד עגל קצוץ - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  כבד עגל קצוץ / שגיא קופר

אפשר לעשות גם עם כבד עוף

ציון גולשים:  (24 מדרגים)
חומרים
300 גרם כבד עגל מנוקה
150 גרם שומן אווז
1/2 סלסלת פטריות פרוסות
1/2 כוס בצל פרוס לטבעות
100 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
1 כפית מחוקה של מלח
טימין
מיורן
עלה דפנה
שתי כפות ברנדי
אופן ההכנה
  1. מטגנים בחמאה את שומן החזיר, או האווז ומוציאים עם כף מחוררת את החלקים שאינם שומן, כך שנשאר שומן במחבת. לא זורקים את החלקים האלה.
  2. בזריזות מטגנים את הכבדים באותו המחבת כמה דקות על כל צד ומחזירים את החלקים המטוגנים, מוסיפים את הבצל, התבלינים והפטריות. מטגנים כמה דקות (כל אחד אוהב יותר או פחות נא). מוסיפים את הברנדי ומקררים.
  3. אחרי שהתקרר, לוקחים את כל התערובת ומעבירים במטחנת בשר עם חורים קטנים. אפשר גם לקצוץ בסכין, או במג'ימיקס – בפולסים כדי לא לעשות מרק. מערבבים היטב את כל המרכיבים ומתקנים תיבול.
  4. מגישים עם חזרת, חרדל או/ו בצל מטוגן מלמעלה.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©