קולפים את תפוחי האדמה, ומניחים בקערה עם מים במקרר למשך לילה. מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ומגררים אותם על פומפיה גסה, מגררים גם את הבצל ומניחים אותם במסננת. סוחטים אותם ומעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים, הקמח, וקצת מלח ופלפל.
מטגנים על מחבת טפלון על להבה בינונית-נמוכה עם מעט שמן, לא בשמן עמוק, בין 7 ל- 10 דקות.
גיוון: משאירים את תפוחי האדמה והבצל כשעה במסננת עם קצת מלח ופלפל, סוחטים ממש חזק, מוסיפים גבינת פטה, ואפשר גם קצת נענע או בזיליקום. נחמד לאכול עם קצת מיץ לימון טרי.