מקמחים את הדגים ומתבלים במלח ובפלפל לבן. מחממים את החמאה והשמן במחבת כבדה, עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הדגים ומטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים. מוציאים מהמחבת ושומרים בתנור חם.
מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת 30 גרם מהחמאה. מוסיפים את השאלוט ואת השום ומטגנים עד שהם מתרככים. מוסיפים את היין ומבשלים עד שנותרות שתי כפות נוזלים. מוסיפים את שארית החמאה וטורפים היטב. מוסיפים את מיץ הלימון ועשבי התיבול, מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים 3 דקות.
מחלקים את הדגים לצלחות אישיות, יוצקים עליהם את הרוטב ומגישים עם בגט חם וטרי.