אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת תפוחים בחושה
/ מיכל לוי-אלחלל
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(32 מדרגים)
חומרים
1/4 כוס שקדים קלויים וקצוצים
1/4 כוס סוכר חום
3 תפוחים קלופים
2 כוסות יין אדום
1.25 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
כלים:
תבנית מלבנית מספר 35
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
משמנים את תבנית האפייה. מערבבים את השקדים עם הסוכר החום ומפזרים בתבנית.
מבשלים את התפוחים עם היין וחצי כוס סוכר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כ 20 דקות. מוציאים את התפוחים ומצננים במקרר עד לשימוש.
שמים בקערת המערבל את הסוכר הנותר, הקמח, אבקת האפייה, החמאה והמלח ומערבלים כדקה במהירות נמוכה. טורפים בקערית את הביצה, החלב ותמצית הווניל, מוסיפים לתערובת ומערבלים עד שנוצר מרקם אחיד.
חותכים את התפוחים לקוביות, מוסיפים לתערובת ומערבבים. מעבירים לתבנית ואופים כ 50 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה כ 5 דקות בטמפרטורת החדר. מפרידים את העוגה מדפנות התבנית בעזרת סכין והופכים על צלחת הגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©