ממשיכים לבשל על אש קטנה לכ 30 דקות, ללא מכסה. במשך זמן הבישול הנוזלים יצטמצמו בכרבע מהכמות שהיתה בתחילת הבישול.
מוציאים וזורקים את גבעולי הטימין וקליפת הלימון. מרסקים במעבד מזון את שיני השום ותפוח האדמה עם מעט מהמרק. מחזירים את הרסק לסיר המרק. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
איך מגישים: קולים את פרוסות הלחם בגריל. מזליפים עליהן מעט שמן זית. מניחים את פרוסות הגבינה על פרוסות הלחם הקלוי ומחזירים לגריל עד שהגבינה מתרככת ומזהיבה. יוצקים את המרק לקעריות מרק אישיות. מזליפים על המרק מעט שמן זית ומגישים עם טוסט הגבינה.