אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט חצילים, פלפלים ועגבניות בנוסח טוניסאי
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(52 מדרגים)
חומרים
4 חצילים בינוניים
מלח
שמן לטיגון חצי עמוק
5 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים
2 פלפלונים חריפים מנוקים
4 עגבניות אדומות ומוצקות, חתוכות לרבעים
6 שיני שום קלופות
חומץ לפי הטעם
1/4 כוס שמן לתיבול
אופן ההכנה
קולים שניים מהחצילים על אש פתוחה, מצננים וקולפים. פורסים את שני החצילים הנותרים לרוחבם, כולל הקליפה, בוזקים עליהם מלח ומשהים לשעתיים.
מחממים שמן במחבת, מייבשים את פרוסות החצילים ומטגנים משני הצדדים עד שהן משחימות. מניחים בצד.
באותה מחבת, מטגנים את רבעי הפלפלים עד שהם מזהיבים.
מטגנים גם את הפלפלים החריפים והעגבניות.
טוחנים את החצילים הקלויים, הירקות המטוגנים והשום במטחנת בשר, או במעבד מזון לשניות אחדות.
מעבירים לקערה, מוסיפים מלח, חומץ ושמן ומערבבים. מגישים צונן.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©