אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט חצילים ובצל ירוק בנוסח סיני
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(37 מדרגים)
חומרים
3 חצילים בינוניים
שמן לטיגון עמוק
5 בצלים ירוקים קצוצים דק
6 שיני שום פרוסות דק
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורר
1 פלפל חריף פרוס לטבעות דקות
לרוטב:
4 כפות רוטב סויה
2.5 כפות סוכר חום
2 כפות חומץ
3 כפות מים
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מסירים מהחצילים את הקצוות, חוצים כל חציל לרוחבו וחותכים כל מחצית ל 8 אצבעות עבות.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את החצילים עד השחמה. מסירים מהאש ומניחים על מגבות ניר לספיגת השמן.
יוצקים למחבת נקייה מעט שמן, מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף ומערבבים. מטגנים במשך דקה.
מוסיפים למחבת את החצילים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים למחבת ומבשלים במשך 3 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים. מגישים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©