אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק בשני צבעים
/ פנינה שטרמן
ציון גולשים:
(18 מדרגים)
חומרים (7 מנות)
5 כפיות שמן
3 כוסות מים
1/2 1 כוסות אפונה יבשה שטופה
1 בצל גדול, קצוץ
2 קישואים פרוסים
1 ראש סלרי עלים, קצוץ
1/2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
5 גזרים פרוסים
2 בטטות בינוניות, חתוכות לקוביות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים את המרק בשני סירים נפרדים:
בסיר הראשון - מחממים שמן ומטגנים את הבצל, על להבה גבוהה, עד להזהבה. מוסיפים את האפונה השטופה ושלוש כוסות מים. מביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ - 40 דקות. לאחר 40 דקות מוסיפים את הקישואים והסלרי, וממשיכים לבשל עוד כ - 20 דקות.
בסיר השני - מניחים את הגזר החתוך לחתיכות קטנות, את הדלעת והבטטות, מוסיפים מלח וחצי כוס מים ומבשלים במכסה סגור עד לריכוך.
מועכים את שני המרקים, כל אחד בסירו למחית דקה.
להגשה - מוזגים לקערית מרק מן המרק הירוק ובאמצע הקערית מוזגים מן המרק הכתום כף גדושה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©