אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

חדשותספורטכלכלהתרבות ובידורמחשביםבריאותיהדותתיירותרכבאוכליחסיםמקומיקהילותוידאואנציקלופדיה
   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


  קהילות ראשי > ישראלים בחו"ל > ישראלים באירופה

ברוכים הבאים לבית הוירטואלי של הישראלים החיים (זמנית או באופן קבוע) באירופה. זה המקום לשתף בחוויות ולשמוע על החיים באירופה, כולל עבודה, לימודים, פנאי, היכרויות, תרבות, המלצות, טיפים ותמיכה לאלו החסרים את הקשר הישראלי מסביב לסיין, לביג בן, לפיזה, ולדנובה.
 
הוספת הודעה   
 שווה ציטוט
 
  האם יש כאן ישראלי שחי בנורבגיה? 
מחבר/ת:  mishi1
לתצוגת הודעהלתצוגת הודעה
 
 
  מבקש עצות לגבי סביליה, ספרד 
מחבר/ת:  G550
לתצוגת הודעהלתצוגת הודעה
נושא ההודעהתאריךמחבר/ת
מיוחד לנשים שביננומיוחד לנשים? דירה בברליןעבודה בגרמניהעשית Staatexamen?פורום חי בנושא זכויות ושירותים לגיל הזהב משרות בחו"לשכר באנגליה - קצת מבולבלנורא תלוידבלין - אירלנדסדר ט"ו בשבט אדריכל ישראלי מעוניין להשתלב בפעילות בחו"ל. יש למישהו עצה?שאלה קצת כללית לגבי מעבר באירופהישלך חוסר במידע כנראהחווים משבר בזוגיות? בדרך לעזוב את הארץ אבל עם הרבה לבטיםלא עשיתי אבל לדעתיאני מבין אותך היטבכל זה נכון ויש עוד רק הסקייפ רלוונטי פהחיה בהולנד כבר 12 שנה...עשיתי לפני חצי שנה עם גרמניה לגרמניהתשובהלי אישיתנוחות זה לא מחלה. להיות מכור לאי נוחות זו מחלה !כשנוחות הופכת לבטלה, איטיות, חוסר מוטיבציה ותפוקה, זו מחלה לדעתי.לא מזמן עבדתי בישראל שבועייםתודה רבה על הנתונים :)אז קדימה תחזרי לישראל, שם תעבדי כמו אתון, בקושי תגמרי את החודש תודה. אני אשאר כאן ואבקר בארץ פעמיים בשנה. כן , מותר , אפילו עדיף !כן מותר, אם כי בתור רופאה זה קצת תמוה.איך להיות מאושרים &עשית את הדבר הנכוןחייב לשאול - אתה אותו שפיצ של פעם ?My advice is that you should do itעוזב לגרמניה - אני תומכת מרי, כל כך מבינה אותך!עצוב עצוב עצובאשתי אמנם גרמניה, אך אינה גוייה, היא יהודיה והילדים מקבלים חינוך אני נשוי עם ילדים. בגרמניה 12 שנים, בכיף!הפולניה אמרה : אמרו אמרו .תזרום . וגם טיפמבינה אותכם. לכו לנסות, מה כבר יכול לקרות?שלום רב לךגם אני הייתי שם (ארה"ב) וחזרתי - עמדה שונה מהאחריםלנקודה למחשבהחבל שאת החלק השני אתה שם במרכאות. תחושת שייכות היא לא מרכאות.המרכאות שם כי זה ציתות מהודעה אחרתגם לי עמדה שונהתסבירי לי , בבקשה , דבר שאני מתקשה להביןתשובהאני בטוח שאם הייתי בישראל הייתי מאושר שלא עזבתי והייתי חושב כמוךשייכות היא דבר אינדיבידואלי ונמצאת בראש של האינדיבידואל.אני חי בגרמניה כבר 6 שנים! עזבתי מרצון ואני לא מתחרט לשניה על כך!תשאל עצמך דבר אחד: האם אתה רוצה את ילדיך יהודים/ישראלים גם הילדים ימותופורום חי עם רשות המיסים בישראל מה שקרה במצרים במגרש הכדורגל פשוט מזעזערק מחכה לפינוי הבא של המתנחליםומה עם הממשלה שלך, היא לא מזעזעת אותך?אם אתה מדבר על הפצצת אירן והמלחמה עם סוריהפורום חי: סוכרתיים בט"ו בשבט פורום חי עם פרופ' עוזי רבי: "האביב הערבי" לאן אייספורט: פורום חי בנושא פעילות גופנית בקרב ילדים מי יכול לעזור לי לאתר מישהי באיטליה איך עושים את זהעזרהלבריאות! פורום חי בנושא תזונה בריאה עם רחל טלשיר חנות מקוונת אוכל ישראלי www.israelifooddirect.comלימודים באיטליהבאיטליה אין צורך בפסיכומטרי לצורך קבלה ללימודים באוניברסיטה. דוח תנועה בטיול באיטליה - משהו יודע לקרוא איטלקית ?כןאני צריכה תרגום של הדוח מהמשטרהבגדול כתוב:תודהתגובהבדיקת שמיעהפורום חי: קול הכולסטרול פורום בנושא תרומת זרע: גומרים הולכים לטיול יצאנו! כל מה שרציתם לשאול על רפואת מטיילים תמיד רציתם להיות בשליחות בחו"ל? תחרות "המורה של המדינה 2012" טיול בטוסקנה...טוסקנהפורום חי עם רכבת ישראל עוברים לגור בלונדוןI'm afraid notCorrectionA sad state of affairs.?For whoFor us... the native population.כמה תשובותנגרם לכם נזק כתוצאה מניתוח פלסטי?
 
  הוספת הודעה חזרה לקהילה 

1 2 ... 3373 3374 3375 3376 3377 3378  עמוד קודם
 מקרא : הודעה ללא תוכן הודעה עם תגובה הודעה בלי תגובה
 הנהלת הפורום קובץ מצורף הודעה חדשה



לכל הקבצים
לכל התמונות
לכל הלינקים
הנהלת הפורום
archivist
 תגיות
האיחוד האירופאי
ויזות
עבודה
לימודים
תיירות
אנגליה
בלגיה
גרמניה
הולנד
מזרח אירופה
צרפת
סקנדינביה
מבזקי חדשות

 עוד בקהילה
אשרות ארה ב
בניו זילנד ואוסטרליה
ישראלים באירופה
חוזרים לארץ
ישראלים בארה ב
ישראלים בדרום אמריקה
לימודים בחו ל
משפחות בחו ל
ניו יורק

הוראות שימוש
איך להשתתף בפורומים - שאלות שכיחות

שירות משתמש
 תקנון הפורומים
 פניה למערכת הפורומים
טיפים לגולשים
מאגר הטיפים של גולשי ישראלים בחו"ל פתוח לכולם: איפה מוצאים פלאפל בשטוקהולם? לאפה בסידני, ובמבה בדנוור? בואו לקבל טיפ בחינם
עברית מחו"ל
איך כותבים?
המקלדת הוירטואלית ללא עכבר
  שימושיים
* לוח שנה עברי
* טלויזיה ישראלית ואחרת, ועוד
* מדריך אירופה
* שער לטיולים באירופה
* מפות הדרכים של Maporama
* רכבות באירופה
* תחבורה בלונדון
* עלונדון - לישראלים בלונדון
* ישראלים באיטליה
* הכל על איסלנד
* ישראלים בבלגיה
* ישראלים בקפריסין
* ישראלים בשבדיה
* ספרי טלפון בעולם
* שערי חליפין
* שקעים ומתח חשמלי ברחבי העולם
* מידע לתייר
* כשרות, אינדקס עולמי
* מידע לתייר
* פורום חילופי דירות
* רשת חברתית: "ישראלי פה"
 מידע כללי
* איך מתחילים באירופה
* הדרך לדרכון זר
* אזרחות אירופאית
* שגרירויות בישראל ובעולם
* ממשלת ישראל - מידע
* השכלה באירופה
* התנדבות בחוות
* דרכון פולני
 טיסות זולות
* EZJet (בריטית)
* RyanAir (אירית)
* Sterling (סקנדינבית)
* Transavia (הולנדית)
* Air Berlin (גרמנית)
 שירות צבאי
* חובת שירות צבאי של ילדי מהגרים
* האם אתה משתמט מצה'ל?
* יציאת חיילי מילואים לחו"ל
 ישראל
* מפה וצילומים
 כתבות בתחום
המירוץ לדרכון האירופי
סקר: 68% מהישראלים רוצים דרכון זר לילדיהם
דרכון אירופי - איך משיגים ולמה זה כדאי
אזרחות זרה: האם יש צורך בעו"ד?
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as30-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©