אוכל  מדריכים  האקדמיה לבישול
צליית בשר (רוסטביף)
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 20.07.04, 13:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 70 תגובות ב-65 דיונים
61. תודה על הכתבה יש לי קילו וחצי
אכלני   (28.10.14)
בפריזר(קפוא 70 שח לקילו,אני לא מהעשירים) ואנסה לעשות עם זה את המיטב.
62. הלו זה בלומפילד
רולן ,   תל אביב יפו   (11.08.17)
ממש על יד האצטדיון יש חנות שמוכרת למסעדות ה כ ל
63. חימום אחרי גמר צלייה
חנה   (21.01.18)
הכנתי את הצלי (סינטה), והוא יוגש רק בעוד שעתיים. כצד לחמם אותו מבלי שיתייבש?
64. ארז 7
מריס ,   קצרין   (03.01.19)
האם הככונה לאפיה רגילה, שני קויוים מקבילים. האם לשים את הנתח בתבנית או על רשת?
יש לי תבנית לצליה עם רשת . איזה מקום בתנור לשים ?
תודה
65. תודה רבה על מאמר פשוט ומיקצועי. עזרת לי.
עמנואל   (07.08.20)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה