אוכל  מדריכים  האקדמיה לבישול
ריבות ב'
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 29.03.05, 10:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-37 דיונים
31. נקטרינות נחשב לפרי קשוח או שזו טעות...
אספרנסה   (10.07.05)
זה פרי רך ומתבשל מהר, מניסיון שלי אתם משווים אותו לחבושים?
32. ריבת שזיפים
אופיר ,   גבעתיים   (04.08.05)
היום קטפתי שזיפים יפיפיים מהעץ. לאחר שחילקתי לכל חברותי וקרובי נותרו לי עוד המון אני רוצה להכין ריבת שזיפים-פןבידל האם מישהו יכול לכתוב לי כיצד אוכל לרשום את המתכון ולתת לי טיפים כיצד אוכל להשתמש בריבה זו לעוף, או לכל מאכל אחר? תודה
33. יבת עלי ורדים
גילה ,   מרכז   (07.01.06)
הייתי שמחה לקבל מתכון לריבה\ג'לי עלי ורדים
34. ריבה
יעל   (09.09.07)
רציתי לדעת איך מתקנים ריבה שיש בה יותר מדי סוכר. (תאנים, במקרה שלי).
35. ואקום...
יועד ,   נהריה   (27.03.08)
לאחר קירור הריבה יש להעביר לצנצנות ולשים בסיר מים קרים על אש נמוכה במשך בדיוק זה יוצר ואקום בכלי ושומר על הריבה הרבה יותר זמן חמשל יש לי ריבה לפני חצי שנה שעדיין טעימה כאילו הכנתי אותה אתמול...
36. התגבשות סוכר
שרדר ,   רחובות   (17.01.10)

שלום רב

כיצד מצילים ריבת תות- עץ וריבת תאנים שנוצרו בהן גבשושי סוכר?לציין שהכנתי אותן לפני 8 חודשים.

אשמח לקבל המלצתכם

                                                                                   בתודה מראש

37. ריבות תות ומישמש
משה מטלון ,   ת-א   (30.04.10)

שלום, לצערי בריבות שאני מכין לאחרונה כמו תות השדה יוצאות לי דלילות מידי.

אני על קילו תות מוסיף בערך 750 גרם סוכר ולאחר בישול של לפחות חצי שעה מוסיף מיץ מחצי לימון. מה אני עושה לא בסדר, בשנה שעברה היה לי אותו סיפור עם המישמש.

אני מבקש עזרה בבקשה

תודה ולהיתראות

תגובות קודמות
חזרה לכתבה