אוכל  טעם החיים  מטבח עולמי
קבב: יווני, בולגרי וטורקי נפגשים
ענת לב-אדלר
פורסם: 16.05.05, 13:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-33 דיונים
31. קבב
ללל ,   ללל   (19.05.05)
רוב השנה קונים מוכן או אוכלים במיסעדה אז אפשר להירגע
32. מתכון
מירי ,   ירושלים   (24.07.05)
קבב רומני קבב רומני נו תתנו מתכון א ני מיתעלפת כבר
33. מתכון לקבב רומני
שורי ,   רמת גן   (31.08.05)
קילוגרם בשר בקר(שפונדרה) טחון.להוסיף מלח פלפל שחור+כ8-6 שיני שום כתושות+כפית סודה לשתיה מעל הכל כוס מי סודה כן כן סודה להוסיף בהדרגה לספיגה מלאה .עדיף ביד להניח במקרר כשעה .ליצור קבב ולצלותו בתאבון
תגובות קודמות
חזרה לכתבה