אוכל  טעם החיים  האקדמיה בשטח
בריאות ומהירות: עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 09.01.08, 11:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-41 דיונים
1. כמות כזו של חמאה לא ידעתי שזה בריא?
אורית   (09.01.08)
2. במקום חמאה אני משתמש בשליש כוס של שמן קנולה
אוהב לאכול ,   בריא   (09.01.08)
ובלי סוכר לבן בכלל
3. האם הכוונה לחמוציות מיובשות ?
שגיא ,   תל אביב   (09.01.08)
אם כן - הן מכילות אחוזים מבהילים של סוכר לבן פשוט.
4. האם הכוונה לפקאנים סינים או רגילים?
(09.01.08)
5. סוף סוף מתכון בריאות טעים. תודה לך.
אריק ,   מרכז   (09.01.08)
6. שאלה: באיזה קווקר משתמשים?
רונה   (09.01.08)
7. 2: ניסית להכין את העוגיות עם שמן קנולה?
אשמח לתגובה   (09.01.08)
8. למגיבה 6
(09.01.08)
רצוי לא כזו לבישול מהיר, אלא הכי פשוט, אם יש לך דוקא את אלו לבישול-כמובן בלי תוספות-אפשר גם
9. ל-2 --יפה, ואז יוצא לך קשה כמו בטון.
יציקות הצפון   (09.01.08)
הכי בריא לאכול בריא.
10. חמאה...אבקת אפיה...אמרתם בריא ???
(09.01.08)
11. זה רחוק מלהיות בריא, כמו שאתה רחוק מלהיות שף
ל"שף" עלק, שפאץ ,   השף בתשלום...   (09.01.08)
12. האם החמוציות הן מרכיב הכרחי? ואפשר סוכר חום במקום?
(09.01.08)
13. על מה אתה מדבר? וו הגיטרה?
אופניק   (09.01.08)
לא חבל להרוס גיטרה בשביל כמה עוגיות?
14. יש יתרון בטחינה של הקווקר במטחנת קפה ביתית?
(09.01.08)
יוצא יותר מעודן?
15. תשובה ל-9
יפה ,   קרית ביאליק   (10.01.08)
אני עושה עוגיות עם שמן קנולה במקום חמאה ולא זו בלבד שזה לא יוצא קשה כמו בטון אלא רך ונימוח בפה. יש לי ילד אני (כבר לא ממש ילד) והוא טוען שאין עליהם. שמת שמן חסכת כבדות שבאה עם החמאה. גם טעים וגם נעים בפה. נסה ותהנה.
16. ל 3 יש חמוציות ללא סוכר בבתי הטבע
(10.01.08)
17. מה עושה מי שאין לו וו גיטרה, אלא מיקסר ידני רגיל?
(10.01.08)
18. לשלב חצי כמות בריא וחצי כמות לא בריא
גילה ,   הרצליה   (10.01.08)
בעוגיות שאני עושה אני פשוט משלבת. במקום כל כל הכמות של החמאה חילקתי חצי חמאה חצי טחינה. סוכר - שני שליש סוכר חום ושליש סוכר לבן קמח לבן חצי וחצי קמח מלא יצא לא רע בכלל, אפילו טעים מאוד יחסית לעוגיות בריאות. זה אף פעם לא דיאטטי אך גם לא רע יחסית לעוגיות ונשנושים
19. לכל שואלי השאלות-תראו את הסרטון ותקבלו תשובות!!!
אופה קטנה ,   ירושלים   (10.01.08)
20. כמיות לא כמו בסרטון ההדגמה
מיכל ,   ראשון לציון   (10.01.08)
איך אפשר להכין את העוגיות לפי המתכון הרשום או לפי סרטון ההדגמה? אין התאמה בין שניהם נשמע לי מתכון לא אמין בכלל........
21. איזה קוטרים....כמו גנון כאן.
איל ,   גבע   (10.01.08)
אפשר בלי...? למה ככה...? למה אחרת....? זה משמין... זה לא בריא... אתה לא שף... נודניקים.
22.  כן חמאה- אוכלים רק 2 עוגיות לא את כל הכמות
דג   (10.01.08)
ל-1 ששומר על משקלו ואוכל נכון
23. זה בריאות
עוגיהאורגנית ,   תל אביב   (10.01.08)
זה בריא זה? חמאה, סוכר, קמח =שומן ופחמחמות ומלא מהן אתם קצת מתבלבלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיף עוגיה אמיתית
24. המלצה חמה בהקשר הזה
הספר "אפייה בריאה" ,   כל מאפה מצליח!   (10.01.08)
25. שאלה
(12.01.08)
האם אפשר להשתמש בשיבולת שועל לבישול מהיר? ואם לא, האם יש למישהו מתכון אחר שבו כן אפשר? תודה. (פשוט יש לי הרבה כמויות מסוג זה אז אני רוצה להיפטר מהם)
26. ל-24 ספר לא מוצלח במיוחד!
אפרת ,   תל אביב   (13.01.08)
הכמויות במתכונים לא מדויקים וכמעט שום דבר לא טעים! חבל על הכסף ממליצה לא לקנות
27. זה ממש ממש ממש העוגיות של נייג'לה
neta   (13.01.08)
28. ענייני חמאה וסוכר - אחת ולתמיד !! לקצץ ולהנות
אופה ומקזזת   (13.01.08)
רבותיי , באמת די לנדנד - כמה חמאה , למה סוכר ? זה בריא ? זה מנדנד!!!! * מי שרוצה לאפות ובצורה לא ממש מקצועית אבל בכל זאת להנות אז קדימה להתחיל לקצץ ; מכל מתכון אפשר לקזז - כתוב 200 גר חמאה שימו 150 - לא יקרה כלום - כתוב 1 כוס סוכר , שימו 2/3 ויהיה בסדר כתוב "רק גבינת שמנת " תאפו עם 9 אחוז או 5 ! גם ייצא לכם טעים ולא תפסיקו להיות נודניקים וטרחנים לסביבה
29. ממתי חמאה וסוכר זה בריא??
חרטה בארטה ,   שלא יעבדו עליכם   (13.01.08)
30. התייחסות ל 24
מירב ,   ראשל"צ   (13.01.08)
קניתי את הספר "אפיה בריאה" עשיתי אתמול את העודיות עם השוקולד , יצאו קשות כמו אבן, אני מקווה ששאר המתכונים יצאו טוב יותר כי אני לא רוצה להתאכזב
תגובות נוספות
חזרה לכתבה