אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
הדבר האמיתי: איך מכינים מרציפן ביתי
יעל גרטי
פורסם: 13.04.08, 12:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 75 תגובות ב-67 דיונים
61. מרציפן
שלמה   (26.06.12)

לגבי מרציפן

 

במקום להוסיף שקדים מרים (בתקופה זו) אפשר להוסיף פנים החרצן

של המשמש  (2 גוגויים ל-300 גרם שקדים )  

 

62. אני מחפשת תגובות של מי שניסה
נורית   (17.05.14)
אני בדר''כ מחפשת מתכונים באינטרנט שיש להם הרבה תגובות. אבל במקרה הזה, כמעט אף תגובה היא לא על המתכונים שפורסמו כאן, אם הם טובים או לא, רק תגובות נוסטלגיות של חובבי מרציפן על איפה כדאי לקנות ואילו חברות הכי טובות.... מסקנה... עדיף לי פשוט לקנות ולא לנסות בעצמי? :(
63. תחליף את הסוכר במלטיטול 1:1
קולוראבי ,   בגינה   (04.12.16)
64. ניתן להשיג תמצית שקדים איכותית ואפילו של פרוטרום
מאיר ,   ירושלים   (15.05.18)
ניתן להשיג תמצית שקדים איכותית ואפילו של פרוטרים ב= נבט את כהן ברחוב בהר"ן שלמה זלמן 15 בירושליםץ ועוד מגוון דברים
65. וואו חפרת לא יכלת פשוט להסביר נורמלי. כמו מתכון רגיל
.   (19.07.18)
ב ל י לחפור
66. מרציפן הכי הכי
איש1   (29.10.18)
הכנתי לפי המתכון של גורן , יצא מממממממממ
67. אני טוחן את שקדים יחד עם הקליפה חוסך מלא זמן
aa   (18.03.20)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה