|
המתכון נראה מצויין ובכלל כל המתכונים של מיקי שמו הם משהו משהו!!
|
|
|
אנו סובלים מכוסטרול, מבקשים לדעת אם יש משהוא מחליף חמאה.
תודה
|
|
|
3. מה אפשר לשים בבצק במקום החלב? (לרולדה פרווה)
עוד ירושלמית , |
ירושלים |
|
(05.10.08) |
|
|
|
נמאס כבר מאי-הדיוקים !!!
1.התמונה לא דומה לנאמר. אם הרולדה מגולגלת - זה לא ייראה ככה.
2. אם זאת רולדה - למה בתבניות עגולות?
3. קחו אחריות על המתכונים. אנשים משקיעים זמן וכסף בהכנה !
4. מקווה שתפרסמו את התגובה.
|
|
|
5. במקום גבינה תוכלי להכניס כל קומבינציה אפשרית שאינה מכילה חלב
ניתן להוסיף כל מה שחפצה נפשיך, במקום גבינה. המתכון כאן הוא עוגת גבינה, אבל בהחלט אפשר להשתמש במקום גבינה, בריבה ואגוזים/ פרג/ תפוחי עץ ועוד.
בהצלחה.
|
|
|
במקום חלב אפשר לשים פשוט מים, למרות שאם המילוי הוא גבינה ממילא פרווה זה כבר לא יהיה...
באשר לדיוק במתכונים - לא נראה שיש אי דיוק. אפשר להניח רולדה בצורה של שבלול, ואז אם חותכים ממנה משולשים כמו מעוגה עגולה, בכל פרוסה יראו יותר מ"סיבוב" אחד. זה לא הופך את הענין לפחות "רולדה".
למה סתם להתעצבן?
מלבד זאת, אפשר להניח רולדה שכזו בכל צורה - ישרה, קלועה, עגולה. זה לא משנה במהות את המתכון או הטעם.
|
|
|
7. חבל על המאמץ
דניאלה , |
מנילה פיליפינים |
|
(05.10.08) |
אני מכירה את העוגה הזאת הכנתי אותה חבל על מאמץ הבצק מאוד קשה חסר בו שומן !
|
|
|
8. 4 צודקת, חובבנים
לבנה , |
תל אביב |
|
(05.10.08) |
מעבר לכך שאין כל חידוש והכותרות הבומבסטיות שלכם ממש לא עושות את זה, זאת עוגת שמרים רגילה שכמעט כל עקרת בית כבר הכינה.
ואין כל קשר בין המתכון והתמונה לא בצורת ההכנה ולא בסוג הבצק כי בתמונה זה בצק שמרים כרוך.
מענין מי אחראי/ת לחומר המועלה במדור הזה כי אתם באופן סדיר מזלזלים בידע והאנטליגנציה של הגולשים!
|
|
|
9. חסר שומן כלומר צריך לפחות 100 גרם חמאה.
משוגע על עוגות שמרים |
|
|
(05.10.08) |
אחרת העוגה יוצאת יבשה.
|
|
|
תשימי חצי מרגרינה או חמאה 100 גרם
1 כף שמן צמחי
גביע שמנת חמוצה
ביצה אחת
4 כפות סוכר
טיפות וניל, גרידת לימון
3 כוסות קמח, קורט מלח .
בנפרד:
חצי כוס חלב פושר תפזרי בלי לערבב 30 גרם שמרים , תפזרי מלמעלה קצת סוכר(כפית או 2) ותפזרי למעלה מעט קמח (כפית או 2). לפזר לא לערבב: זה יתפח ואז להוסיף לכל שאר המרכיבים.לערבב, אפשר בכף זה דביק.
לילה במקרר מכוסה בניילון נצמד ולמחרת יש לך 3 רולדות שתמלאי במה שאת רוצה או עוגה עגולה לתבנית 28.
|
|
|
אני לא מבין מה אתן רוצות, חוץ מלהראות שאתן בשלניות/אופות נורא טובות.
כי מהתגובות שלכן רואים שאין לכם מושג ורבע בתוכן, עריכה, או הצגה שלו.
1. מי אמר שהמתכון לא מדוייק? הרי לא ניסיתן עדיין להכין...
2. מי הבטיח לכן שהתמונה זו אותה עוגה כמו במתכון? לפעמים תמונות בעיתונות באות להמחיש רעיון, ליצור אילוסטרציה ולאו דווקא לייצג אחד לאחד את מה שנאמר בכתוב.
3. כותרות במובסטיות? נכון ש-ynet והעיתונות כולה - אגב, הולכים לכיוון של כותרות פרובוקטיביות - אבל נפלתן על כותרת צנועה ועניינית: כולה כתוב שם שזו רולדה עם גבינה - מה פה לא נכון? מה מפוצץ בדיוק?
4. לבוא בטענות זה יפה מאוד, אבל אף אחד לא חייב לכן כלום. נ-ק-ו-ד-ה. קליק אחד בעכבר ואתן באתר המתחרה. אז למה אתן מחכות, אתן עדיין כאן?
|
|
|
12. ל7 ולכל המוטרדים מהמתכון
שמרים , |
זה אני |
|
(05.10.08) |
אכן הבצק פחות שמן מכפי שאני מכירה- נסי לשים לפחות 150 מ"ל חלב (קצת יותר מחצי כוס) ו100 גרם חמאה - אם לא יותר. מלבד זאת מדובר במתכון מאוד בסיסי לבצק שמרים, והבצק לא אמור להיות קשה- חשוב ללוש אותו כ10 דקות בכדי שיתרכך, ורק אז להתחיל בהתפחה.
בהצלחה!
|
|
|
13. מגרה ונראה טעים להלאה!
|
|
|
14. יצא לי גרוע ביותר אז עפיתי שוב כי אולי טעיתי וחשכו עיני
גילתי שהגבינה היתה מקולקלת והתאריך שלה פג התוקפ ממזמן. תוקפ או תוקף? לא יודעת ובל זאת אני רוצה לאכל לכם שנה טובה ומתוקה.
|
|
|
15. תחליף לחמאה - תגובה ל-2
אני אופה עוגות שמרים רבות ומשתמשת בשמן קנולה במקום חמאה או מרגרינה.
הכמויות הן פשוט מיליליטרים של שמן במקום גרמים של חמאה.
לדוגמא, במתכון המדובר כתוב 75 גר' חמאה, התחליף הוא 75 מ"ל שמן.
בהצלחה.
|
|
|
16. במקום קורנפלור להוסיף פודינג וניל. שדרוג טעים.
|
|
|
מה עם קמח מלא ובכלל מרכיבים טבעיים?
|
|
|
גבינת 9% הרי מאוד נוזלית...
לפני שאני משקיעה זמן וכסף במתכון חדש, המתכון צריך להיות משכנע. משום מה זה לא המקרה. חבל.
|
|
|
|
|
חסר שומן בבצק.
האם הוא תופח במקרר?
האם מורחים ביצה או חלב על הרולדה לפני שמכניסים לתנור?
|
|
|
|
|
22. ל-11.אתה אוהב רושם.כל מה שהן כתבו-נכון.עובדה!!!
|
|
|
23. ל 4 - את מדברת שטויות !
1. אם מניחים את הרולדה בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ (כמו שבלול) ואז פורסים פרוסה משולשת - היא תיראה בדיוק ככה.
2. להכין רולדה בתבנית עגולה זו שיטת הכנה מאוד מקובלת. אם את לא רוצה את יכולה להכין בתבנית מוארכת.
3. המתכון מדויק וטובץ אני לא מבין מה הבעיה שלך.
4. פרסמו את התגובה שלך. חבל שלפני שרצת לשלוח אותה לא עשית דבר פשוט כמו לנסות להכין את העוגה לפי ההוראות.
|
|
|
24. הכנתי אותה כבר מהאתר 'שמרית'
באמת אני אומרת לכם, זה נשמע טעים וזה נשמע מגרה אבל זה ממש לא יוצא ככה.
המילוי טעים לאללה, אבל הבעיה איתו שהוא נזל לגמרי ואי אפשר היה לגלגל את הרולדה כמו שצריך, וזה כל כך מתסכל! עשיתי הכל בדיוק לפי ההוראות ואפילו הוספתי עוד כמה כפות קורנפלור אבל זה לא עזר. מי שבכל זאת מתכנן לעשות את העוגה הזאת - שישתמש בריקוטה או בגבינה קשה אחרת.
גם הבצק לא יוצא משהו. בקיצור אכזבה גדולה.
מיקי שמו עלק - אל תתנו לשם להטעות אתכם!
|
|
|
25. צימוק לבן? לבן בגלל הגופרית. מי אוהב
גופרית באוכל? בארה"ב אסור לשווקו, רק בארצנו שפים עוד לא יודעים זאת.
|
|
|
יש באינטרנט מתכון מוצלח של קראנץ' שמרים עם גבינה, ושם משתמשים בריקוטה. היא יקרה אבל מתאימה. נראה לי שאפשר להניח את הגבינה שכאן לשעתיים לסינון ואז גם חמישה אחוז כזו מתאימה ובטח יותר זולה. סה"כ המתכון נראה מוצלח וזה בצק שמרים קר (שמכניסים למקרר במקום להתפיח בחוץ).
|
|
|
המלית יצאה מימית ואי אפשר לגלגל
אותה בתוך הבצק.
הנחתי אותה לשעה , ואני מחכה.
אם זה יצליח אני אכתוב שזה הצליח
|
|
|
28. ל - 27 - צריך לנקז את הנוזלים בגבינה בתוך בד חיתול
|
|
|
מי שרשמה את המתכון הזה לא ניסתה
בעצמה .
יצאה קשה כמו לחם ישן אבל מתוק
אולי מישהוא שם בynet יבדוק את זה
ויעמיד את כותבת המתכון במקומה.
בושה .
|
|
|
ככתוב בסעיף 7. מגלגלים את הרולדה בתוך התבנית
| |