אוכל
טעם החיים
במילוי גבינה וצימוקים: רולדת שמרים
ynet
פורסם: 05.10.08, 11:09
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-35 דיונים
31. אחלה עוגה
מלי
(12.10.08)
אתם פשוט לא יודעים איך להכין ,תעבדו בדיוק לפי המתכון ולא תתאכזבו......
תגובה חדשה
32. אחלה עוגה
מלי
(12.10.08)
שכחתי לציין תשתמשו בגבינת טוב טעם של טרה במקום גבינה 9% ותראו שזה מצליח
תגובה חדשה
33. למה בצק פרווה כשהמילוי חלבי....
אנני ,
צפון
(11.10.08)
תגובה חדשה
34. מילוי הגבינה - הגבינה נזלה לי מהבצק והעוגה נהרסה
שרה
(02.01.10)
המילוי מימי מידי ולא איפשר לי לגלגל אותה.
למה זה קרה לי???????????????????????
אןף, התעצבנתי מאוד,
תגובה חדשה
35. חשוב מאוד,,להכין את העוגה רק עם גבינה כחושה ולא רגילה
טעות במתכון ,
ת"א
(24.05.12)
אם מכינים את העוגה עם גבינה רגילה 9% העוגה תצא לכם נוזלית ומגעילה
ויותר קשה לעבוד איתה,,,לכן חובה להשתמש בגבינה כחושה ומספיק רק 400 גרם
500 זה יותר מדי
תגובה חדשה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה