הכתבה חמודה.
מי שלא אוהב חום, יכול להשתמש בקמח רגיל או בתערובת קמחים. זהירות עם המים!!
אגב, אני לא ידעתי שמוסיפים חמאה או מרגרינה לפוקצ'ה (למעט מריחת התבנית שלא ידבק)
מי ששבריא לחלוטין ואוהב חמאה יערב לו - רק הכל חייב להיות במידה.
בחמאה המיצוק הוא טבעי, ואילו במרגרינה המיצוק הוא מלאכותי (ע"י הוספת מימן לשמן הצמחי) במרגרינה בטעם חמאה מוספים עוד חומרי טעם וריח...ולכן יש הרואים בחמאה מוצר בריא יותר ממרגרינה. משום מה כולם נוטים לנופף בערך קלורי. זה נכון שמשמינים מעודף קלוריות, אך למרגרינה ולחמאה נלוית בעיה של כולסטרול (רע). גם לאגוזים ולשקדים ולשומשום המומלצים ע"י חלק מהמרפאים הטבעוניים ערך קלורי רב.
אבל דבר יותר חשוב, לא רק ערך קלורי חשוב אלא גם הכמויות אותם אוכלים. הפיל הוא צמחוני להפליא, לא צורך מהחי ולא שמנים מוקשים - אך הוא קצת גדול מידי...