אוכל  טעם החיים
פיצה מקפיצה
שושנה חן
פורסם: 09.12.13, 12:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 147 תגובות ב-88 דיונים
31. לא רק הפיצה...
בת ים   (09.12.13)
כיום ניתן למצוא הרבה גבינות על המדף שאינן גבינות לדוגמא "פטינה" שווילי פוד מייבאת איננה גבינה כלל אלא תערובת של שומן צמחי וחלבונים.
רוב הייצרנים הגדולים מערבבים את הלב עם כל מיני מייצבים.מחלבות קטנות וראויות נסגרות מאחר והחברות הגדולות לא מוכנות לשלם על מוצר טוב שמיוצר מ-100% חלב.
כולם רוצים הכי זול....זאת התוצאה במקום לאכול מוצרים בריאים אוכלים "זבל"!!!
32. זוגלובק--כל המוצרים זבבבבבבבל
מאיר מחיפה ,   חיפה   (09.12.13)
קניתי קבב של זוגלובק שעל האריזה נראה גדול ועסיסי ..שפתחתי את הארחזה נדהמתי לראות גודל קציצות קטנות ושטוחות .אחרי המנגל זה לא היה ראוי למאכל אדם ..התביישתי בפני אורחיי ..כתבתי לזוגלובק מייל אפילו לא הגיבו ...בושה ..בושה ..בושה
33. פיצה פלסברי מעולה מחיר 19.99 ש"ח תבדקו מעולה.
(09.12.13)
34. שוק הפיצות הקפואות בארץ הוא מביש
גיל   (09.12.13)
בארה"ב יש פיצות קפואות איכותיות מאוד, כמו דיג'ורנו ופרשטה, עם בצק תופח ועבה, וגבינה אמיתית ואיכותית. זמן האפיה הוא של 25 דקות ומתקבלת פיצה באיכות של פיצריה.

הדיקטים שמוכרים בארץ לא ראויים להקרא פיצות. הן ברמה של פיתה עם רסק עגבניות וגבינת עמק.
אני מחכה ליבואן שירים את הכפפה ויביא פיצות איכותיות לארץ. ולא, פילסברי היא לא איכותית, אבל עדיין יותר טובה מהזבל תוצרת הארץ.
35. מגש פיצה מפצריה
(09.12.13)
להקפיא לבד, בכיסוי נילון נצמד.

להפשיר דקה במיקרו, ועוד דקה על המחבת...

יותר זול, יותר טעים, ויותר תומך בעניי עירך

נשלח מהסלולארי שלי
36. הכי קל בעולם להכין פיצה בבית
(09.12.13)
37. ----------- לידיעתכם -------------
אבי   (09.12.13)
כל מי שקונה פיצה בפיצריות האלו שמוכרים משולש ב 5 או 7 שח שידע שבטוח אין גבינה בפיצה שם.
אלו רק תחליפי גבינה.

38. תנובההכניסו סילקון לחלב וזוגלובק בכלל מכרה בשר פג תוקף!!!
דוד ,   תל אביב   (09.12.13)
לא שוכח ולא קונה מוצרים שלהם!!!
39. פיצה פי 2 בגבעתיים - מגש משפחתית (8 משו') רק 25 ש"ח - בדלפק
לקוח מרוצה   (09.12.13)
אפשר גם להזמין בטלפון ולעבור ולאסוף - שווה את הכסף לגמרי
גם טעים - גם זול - ו..גם ילדים אוהבים את זה.

המחיר הוא לא למשלוח - רק בדלפק
40. יואווו...עשיתם לי חשק עז לפיצה
אורית   (09.12.13)
הילדים שלי אוהבים את ריבועי הפיצה של מעדנות..שנים פירנסתי אותם. לא מפתיע אותי תוצאות הבדיקה. לא משהו בכלל! מזה זמן רב מזמינה רק מפיצריות שכונתיות...אולי אתן צ'אנס לפיצה החדשה..נראה. נשמעת דווקא לא רע..
41. בקיצור כרגיל, להתרחק מתוצרת הארץ. כי ישראלים מנסים לחסוך
וימכרו את סבתא שלהם   (09.12.13)
42. יש לעצור את הבעלים של זוגלובק בין הונאה
העם דורש מעצר ,   לכל הגנבים והשפלה   (09.12.13)
43. פיצה זה ג'אנק פוד. נקודה
אחת   (09.12.13)
גם במסעדה וגם מהסופר, כשמכינים בבית מקמח חיטה מלא, שמן זית,עגבניות טריות ומוצרלה איכותית זה משהו אחר. אין בעיה לאכול ג'אנק פוד מדי פעם אבל צריכה להיות ההגינות לקרוא לילד בשמו...
44. פיצה מנג'ר ניהול פיצרייה...
pizza manager   (09.12.13)
פיצה מנג'ר תוכנה לניהול פיצריות.
45. צריך לפרסם מי שמשתמש בתחליפים הזויים ברשתות החברתיות
(09.12.13)
וכולם יוכלו להחרים מי שמוכר לנו אורניום מועשר על פיצה. שהיצרנים יפלו על הבירכים ויתחננו שנקנה מהם פיצה עם 100% גבינה אמיתית.
46. עדיף לקחת פיתה, לשים רסק ולגרד גבינה ולא לאכול את התעשייתי ה
נתי   (09.12.13)
המון חומרים משמרים, לא גבינה ולא עגבניות ...

חבל על הכסף וכמובן על הבריאות.

נשלח מהסלולארי שלי
47. מי יכול לומר לי איך לייצר תחליף גבינה
דני   (09.12.13)
לשימוש ביתי.
אני מחפש פיתרון קל להוזיל את יוקר המחיה בבית.
האם פשוט להכין את זה?
48. פשוט לקנות תוספת גבינה ב 5 שקל ועדיין אתם בשליש מחיר
(09.12.13)
49. מעניין .. יש לזה בדץ?
אורי   (09.12.13)
50. הידעת שבגבינה צהובה יש צבע מאכל ?
מגי   (09.12.13)
51. דחוףףףףףףףףףףףף האמת ממש אבל ממש לא בוא לי לקרוא את הכתבה
מלי   (09.12.13)
מרוב כאב לב כולם הפכו לרמאים כמה שיותר להרוויח עם פחות השקעה עד כדי פגיעה בבריאות הציבור מזכיר את תכנית ההפריות שהיתה אתמול עם אמנון לוי ובכיר ברפואה אמר אנו משקיעים פחות בחומר חשוב להם הכמות השווה לכסף פשוט עצוב עצוב לדעת אך הפכנו לחברה חומרנית ללא לב .
52. תוכן שיווקי מהסוג הגרוע- כמו הגבינה!!!
צרכנית נבונה   (09.12.13)
אל תאמינו לאף מילה שאתם קוראים, כל הפיצות אותו דרעק. תכינו לבד בבית, יותר זול ויותר בריא. לא יאומן איך היצרנים התחמנים יעשו הכל בכדי לחסוך את השקל ולהוציא מאיתנו עוד כסף בקמפיינים מופרכים. חברים, החכמנו מאז, לידיעתכם. לשקר אין רגליים פרסמו את תגובתי גם אם זה לא מסתדר עם מי ששילם על הכתבה הזו כי יש לכם מחויבות-ynet- קודם כל מול הקוראים שלכם! תודה
53. לא צריך השוואות ממדינות אחרות
(09.12.13)
ולהגיד שבאיטליה זה לא היה קורה, נכון , אולי זה לא אבל איטליה מדינה מושחתת פי אלף מהמדינה שלנו, הפשע שם חוגג והעם הזה הרבה פחות מוסרי וטוב מאיתנו (למרות שגם בנו יש לא מעט פגמים בגלל שאנחנו מחקים אותם את הגויים ) לדעתי הכי טוב לחיות כאן ולאכול נכון ולא יזיק מידיי פעם פיצה עם צהוב שנראה כמו גבינה, הרי ידוע שההבדל בין פיצה זולה לפיצה יקרה זה איכות הגבינה ומי שקונה פיצה בזול לא מצפה לגבינת מוצרלה..
54. טריק פשוט וזול - קונים משטח עם רוטב מוכן ומוסיפים גבינה בבית
אלון   (09.12.13)
לזוגלובק יש משטח בצק עם רוטב מוכן ומוקפא. נמכר ב20 שקל ל3 משטחים.
בבית מוסיפים איזה גבינה שבא לכם.. עמק, נעם, מוצרלה... וכמובן איזה תוספות שאתם רוצים ותוך כמה דקות יש פיצה מעולה!
חבל שלא עוד יצרנים עושים משטחים ריקים!
55. פיצה ביתית: פיתה + קטשופ + גבינה צהובה. למה לקנות קפוא ?
אבי   (09.12.13)
56. המטרה הבאה:בורקסים מהמעדניות.לא מכילים גבינה או תפו"א אמיתים
קרא אם מעניין אתכם..   (09.12.13)
עכשיו , אחרי שנגעלתם ממה שיש על הפיצה, בואו אני אהרוס לכם את הבורקסים.... בורקס גבינה - לא מכיל באמת גבינה 100% אלא תערובת של קורן פלור עם חומרי טעם... בורקס תפו"א - עשוי מאבקת תפו"א עם משפרי טעם. איך מזהים בורקס תפו"א אמיתי?? - המילוי מרגיש כמו פירה אמיתי ובד"כ צהבהב לא לבן. עוד פקטור - המחיר. בד"כ בורקס תפו"א אמיתי או אחד שמכין בורקסי גבינה "אמיתיים" שמכיל גם גבינה - יקרים עד פי 1.5 לקילו, ממה שמוכרים לכם בקונדיטוריות או במעדניות של הסופר.(בסופר זה בערך 30 ש"ח לקילו בורקסים) - אז "אמיתי" באזור 45-50 לקילו. בנוסף! - הבצק בדרך כלל בצק עלים נחות, מלא בשומן טרנס בעייתי. גם הוא מהווה פקטור במחיר הסופי.... אביב
57. ככה זה בארץ ......
דוד הכי ,   ארץ אוכלת יושביה   (09.12.13)
כולם דופקים את כולם ... אני שואל מאיפה התרבות הזאת? כל דבר עולה פי 3 וגם בלי גבינה!!!!!!. אוליי כדאי גם פיצות להזמין מאיביי.
58. כל כך קל ופשוט להכין פיצה בבית 100% גבינה, טריה, טעימה. למה
רונית   (09.12.13)
לקנות את האוכל התעשייתי הזה? ועוד לתת אותו לילדים? מוכרים לנו זבל.
59. חוסכים בגבינה וכך בונים אימפריה...
ק. פריש   (09.12.13)
60. אין כל הבדל בין רוב הפיצריות לפיצות הקפואות
מומחה לפיצה איטלקית   (09.12.13)
גם בפיצריות הסטנדרטיות משתמשים בתחליפי גבינה ורוטב עגבניות תעשייתי, רק כך אפשר למכור פיצה משפחתית ב-20 עד 40 שקל + קולה משפחתי ולהרוויח קצת
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה