אוכל  טעם החיים
פיצה מקפיצה
שושנה חן
פורסם: 09.12.13, 12:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 147 תגובות ב-88 דיונים
61. אין כמו פיצה האט,במקום לאכול 4 משולשים עלובים אוכלים 2
מוטי   (09.12.13)
פיצוץ של טעם,משביע ,מלא גבינה וטעים שחבל"ז
אגב גם במקום 2 אוכלים 1,תלוי בגיל הסועג,אין מה להשוות,אכלתי פיצות באיטליה ,במילאנו בוונציה,הפיצה של פיצה האט פיצוץ!!!!
62. בארץ הפיצריות מכינות מאותם חומרים.הכל תחליפים ולא אמיתי.
evel ,   tel aviv   (10.12.13)
הבצק חייב להיות מחיטת דורום. הרוטב חייב להיות מחית מעגבנייה טריה, לא קטשופ ולא רסק תעשייתי. הגבינה חייבת להיות מוצרלה של בופאלה, לא בופאלו, יש בארץ אבל זה יקר כאן, אז משתמשים בגבינה מלאכותית חסרת טעם וריח. למעשה היא יותר בריאה מגבינה "צהובה" שמקובלת בישראל. השמן חייב להיות שמן זית איכותי וטעים. לא עושים את זה כאן. גם הפיצות בארה"ב הן מוצר ירוד כמו בארץ.אז תמכרו את זה ותעשו את זה אבל אל תקראו לזה פיצה.
63. פיצה שעולה 25 שח,מרוויחים?כן!יותר מ450% מהעלות-בפנים הפירוט:
חישוב עלויות פיצה ,   זולה   (09.12.13)
כמה עולה לייצר פיצה בפיצריות זולות... בצק=1.5 שקלים רוטב=1 ש"ח גבינה לא אמיתית=1 ש"ח תלוי כמה נדיבים... חשמל,עבודה,שכירות וכו'...=2 ש"ח. סה"כ 5.5 ש"ח לפיצה. רווח לפני מיסים של בעל הפיצריה=19.5 ש"ח. עכשיו תכפילו את זה ב300 פיצות מינימום ליום עבודה = קרוב ל-6000 ש"ח. תוסיפו רווחים על שתיה עוד 500 ש"ח ליום. כפול 24 ימי עבודה מלאים בחודש = מחזור של 156,000 ש"ח בחודש לפני מיסים (וכולל הוצאות ייצור!!!) אגב, אם היה משתמש בגבינה אמיתית הוא היה מרוויח "רק" 15.5 ש"ח לפיצה- 280%....
64. כתבה ממומנת. התדמית של Ynet ירדה בעיני.
שי פישר   (09.12.13)
65. הכתבה נכונה
עדי ,   תא   (09.12.13)
זה נכון קניתי את שני הסוגים אמת בכל מילה בכתבה
66. ynet ירידה לשפל נוראי תכתבו לפחות שזו פרסומת לפילסברי!!!!
יואב   (09.12.13)
67. אין כמו "דודה לפיצה "בירושלים=מגש ב19.90
הכורדי המשוטט ,   כיכר החתולות   (09.12.13)
68. משפחתית דומינוס באיסוף בסניף 45 שקל, זה לא נורא
אני לא יחצן שלהם   (09.12.13)
והגבינה אמיתית
69. למה בכלל לקנות פיצה קפואה? אם אין זמן להכין בבית, אז לפחות
לקנות בפיצריה ,   שכונתית ואמינה   (10.12.13)
ולבקש לטעום את הגבינה שהם שמים. מאוד פשוט.

למה לאכול מוצרים מתועשים ודוחים? לא חבל?
גם יקר, וגם לא בריא.
70. במקום לבלבל מוח- קבלו מתכון מוגש באהבה.
שירי ,   תנור אבן   (09.12.13)
2 כוסות קמח, 2 כפות שמרים, קורט סוכר, קורט מלח, 2 כפות שמן זית וכוס מים פושרים. נותנים לעסק הזה לנוח 10 ד', (כן, רק 10 ד'. לא צריך יותר.) מעגלים לעיגול חביב, מרדדים בעזרת מערוך, מפנקים ברוטב האהוב (קטשופ זה לא רוטב. תשקיעו.) ומעל כל אלה בוזקים מוצרלה ואת כל שאר הגבינות האהובות. אפשר לסדר כל מיני עגבניות, פלפלים, אנשובי, בצלים ושאר פנפונים ואפשר בלי תוספות, אפייה בחום גבוה עד שכמעט נשרף. למי שאין כח- אפשר גם לחפש את הסניף הקרוב של עגבניה ולאכול שם פיצה יאמי.
71. פרסומת או לא.מה שמטריד אותי באמת שפיצריות ופיצות קפואות
נ.ארז ,   חיפה   (10.12.13)
מכילות תחליף גבינה ללא ידיעתי.פשוט ביזיון והונאה.
לא פעם אכלתי פיצה ומיד הרגשתי גזים וכאבי בטן קלים.עכשיו אני מבין למה.ייתכן ואני רגיש לתחליף במידת מה ולכן לא הרגשתי טוב.
אני לא חושב ולא נראה לי שכל פעם שאני קונה מוצר קפוא או מעסק כשלהוא אני חייב לבדוק את רשימת המרכיבים.כל החשדנות הזו פוגמת בחווית הקנייה וההנאה.
מי שמרמה אותי במוצר גם לא ירשום כל מה שהוא שם במוצר,מן הסתם.
מצד שני אני באמת מבין את היצרנים שמנסים למכור מוזל איכותי ואין דורש כי זה יקר מדיי,בלא מעט תחומים.
אבל שקיפות לגבי המרכבים היא חובה בכל מקרה.לא נמכר? אז אל תמכור.אל תרמה את הלקוח.בכל תחום.
72. שף הבצק
יונת   (09.12.13)
אתמול נחסחנו פיצה שהיה במבצע בסופר - שף הבצק.
ממש אבן. זה עשה את עבודת על הבטן, אבל איזה בצק גרוע!!
לגבי הגבינה, אין מה לומר היות וזה לא היה גבינה אלא קונפיטי אכיל וצהוב :)
73. חח..אני רוצה לקוות שאין באמת אנשים שקונים פיצה בסופר ובאמת מ
גבנצ   (09.12.13)
74. רק פיצה עגבניה!
רואי   (10.12.13)
75. טוב שלא אמרתם פילסברי כל מילה שנייה... פרסומת גלויה
כתבה ממומנת   (10.12.13)
76. מהכתבה עולה שפיצה פילסברי דרעק
די לכתבות פרסומת   (09.12.13)


נשלח מהסלולארי שלי
77. פיצה קפואה טעימה? אין חיה כזו
(10.12.13)
78. נחמד אבל-
(10.12.13)
זה נראה כמו פרסומת לחדשה של פילסברי

נשלח מהסלולארי שלי
79. לגבי זוגלובק
משה ג   (10.12.13)
אין סיכוי שמישהו שטעם פעם פיצה של זוגלובק,יכתוב שהיא טעימה..אלא אם הוא ילד....שלא טעם דברים אחרים,או ששילמו לו הרבה.ממש הרבה.
80. כמו שלמשקה בטעם תפוזים קוראים "משקה בטעם",ולכל חלב...
משה ג   (10.12.13)
שמוסיפים לו משהו (שאינו במוצר המקורי )קוראים "משקה חלב "צריך לכל פיצה עם תחליף גבינה ולא משנה אחוז הגבינה לקרוא "מאפה בטעם פיצה"
צריך לחייב פיצריות שמשתמשות בתחליפי גבינה(כל הפיצות הזולות מערבבות)לשים שילוט שכתוב בו "כאן משתמשים ב ...כאילו גבינה"
צריך לחוקק חוק צרכני שאוסר לקרוא למוצר עם תחליף כלשהו בשמו של המוצר המקורי.
אבל זה כנראה במדינה שלנו זה לא כל כך חשוב .כל עוד אנשים לא מתים מזה ...למי אכפת?
81. אם כבר פיצה אז פיצריית "הסובל"
מאור   (10.12.13)
לי יצא להיות שם לא ביום שפתוח (חמישי ומוצש) היה סגור ודפקתי בדלת דלאל פתח ביקשתי פיצה אמר לי לקנות בפיצריה ממול ראיתי כתבה של דלאל הפיצה אצלו 100% אמיתית בלי שום תוספות
82. כל הפיצות ב-20 ש"ח הן לא פיצות
uiui   (10.12.13)
לא רוטב, לא גבינה ולא בצק ראויים.
סתם יציקה חמה בטעם בינוני למדי למלא איתה את הבטן
83. לפני שמזמינים להגיד לפיצריה שאתם רגישים לתחליפי גבינה
ברררר   (11.12.13)
לפי התשובה שלהם אפשר לדעת אם לקנות שם או לא (אחרת הם מסתכנים בתביעה).
84. מה חשבתם? שבאוכל :הכי זול יהיו מרכיבים יקרים
אורן, מרכז   (11.12.13)
עד כמה אתם נאיבים? מה חשבתם? שבאוכל הכי זול יהיו מרכיבים יקרים.
אם יכולים למכור מגש פיצה (של 6) ב-20שח אז תהיה בו גבינת מוצרלה איכותית ויקרה?
85. בחולון היה מקום שהוריד את הפיצה ל10
י   (11.12.13)
מגש ב-10₪ נוראי !!! אחרי שבועיים הם החזירו ל-20₪ בעעעע

נשלח מהסלולארי שלי
86. פיצה מקפיצה
ציפי ,   מרכז   (11.12.13)
פעם היה הכל טבעי היום כולם מנסים לזייף ולעשות חיקויים לא מוצלחים ומוכרים את המוצרים ביוקר ולא מזיז להם שפוגעים הן בבריאות והן בכיס של הציבור

נשלח מהסלולארי שלי
87. רשת "אמריקן פיצה"- מספר 1!!! כנסו!!
אחת שיודעת ,   מכורה לפיצת אמריקן   (11.12.13)
הבצק נעשה כל יום בכל סניף, טרי וטעים. גבינה צהובה 100%- תמיד הייתה כזו, אף פעם לא השתמשו בכל הזבל של השמנים הצמחיים והבונוס- מחיר שפוי ביותר!! למה לשלם על מגש פיצה 80-90-100 ש"ח??? זה מטורף!!! באמריקן פיצה מגש עולה בסביבות ה- 30 ש"ח ועדיין שומרים על איכות.
88. מדצמבר 2014 פילסברי לא שמים מוצרלה אלא אבקת מי גבינה.
איך הורסים מוצר טוב   (14.12.14)
הטעם מלאכותי ונורא.
על האריזה הם עדיין כותבים במודגש "100% גבינה.
הם החליטו להקטין את הצק, לשים יותר "חיקוי גבינה" והכפילו את הנתרן!

סיימתי איתם רומן ארוך. טעם קטסטרופה. עובר למוצרים זולים יותר.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה