אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
מהמטבח התימני: ארז קומרובסקי מכין קובנה
ארז קומרובסקי
פורסם: 22.03.17, 09:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 109 תגובות ב-76 דיונים
1. שרוף לגמרי
(22.03.17)
2. המרוקאים עוד לא התעוררו עם הגזענות שלהם??????????????????
נו......   (22.03.17)
3. יש לו אובססיה לקחת כל דבר פשוט וטוב ולהרוס לגמרי
לקרוא לזה קובנה ,   זה ממש מגוחך   (22.03.17)
מה פתאום גבינה ולמה כל כך שרוף?
תתעסק במה שאתה מבין, שף חוכמולוג.
4. הייתי מוכנה להתנחל אצל ארז המקסים במטבח.
.   (22.03.17)
5. סע לראש עין ללמוד להכין קובנה ..מה זה הבדיחה הזאת ???!!!
(22.03.17)

6. סטייק תמני - כנפיים עוף
אדון צנעני   (22.03.17)
7. חיסכון
יחיאל   (22.03.17)
התמנים מחפשים שלוש דברים עיקרים במתכונים שלהם : 1.זול 2.זול 3.זול פרמזן ?????????? נו באמת !
8. לחמניה שרופה מפוצצת בשמן זה אכילך בכלל?
foxy ,   tel aviv   (22.03.17)
9. עדיין לא טעמתי ג'חנון שתימני עשה טוב כמו אשכנזי
יהונתן ,   קריות   (22.03.17)
אשכנזים עושים ג'חנון פי 10 טוב יותר מתימנים
10. צריך לשנות את שם המדור ל-
ארנונימוס   (22.03.17)
"קומרובסקי מכין צרבת"
11. התמונה התחתונה נראית מעולה!
(22.03.17)
בשבת הקרובה אנסה!
12. לא.. לא.
(22.03.17)
ממש לא
13. הוא שרף את זה..
סרגוסטי   (22.03.17)
14. כשפולני מכין אוכל תימני ככה זה נראה.
(22.03.17)
15. זה ממש לא קובנה של תימנים
אורנה   (22.03.17)
הוא שינה הכל לגמרי.
זה רחוק מלהיות קובנה חוץ מזה שזה שרוף לגמרי
אני תימניה ועושה קובנה אמיתית
16. בכמויות שכחתם את הסוכר...כמה סוכר?
משתכנז   (22.03.17)
17. חחח... בהצלחה למי שינסה לעשות לפי המתכון הזה
אופה תימני   (22.03.17)
אבל זה בטח לא קובנה והיא גם לא אמורה להיות שרופה ככה.
בקיצור, תשאירו את הקובנה לתימנים
18. מה זה התנור הזה? אין לך סבלנות?
נורא ואיום. בושה.   (22.03.17)
אולי יש לך את הידע אבל אין לך את המנטליות להכין אוכל לאט כמו סבתי.
19. 2 אתה צודק
מיואש   (22.03.17)
הם בטח עוד ישנם
20. פרמזן?! אני בספק אם התימנים הכירו את הגבינה הזו.
(22.03.17)
ואם כן, אני בספק אם היו דוחפים אותה לכובנה!
21. המטבח התימני הכי דל עני ופשוט מכל העדות
פרסיה 1   (22.03.17)
לסתום את הקיבה ביציקת בצק וזהו
22. ג'חנון זה המאכל היחידי שאיך שהוא נכנס כך הוא גם יוצא
בצבע חום בעעע   (22.03.17)
23. ממש , עבדת
חוכמולוג   (22.03.17)
כל כך קשה למה לשרוף???
24. אבל למה זה סרוף? זה לא נכון ולא בריא. וזה לא אמור להיות סרוף
תמני   (22.03.17)
25. קובנה מאוד טעימה
אירה ,   ר"ג   (22.03.17)
אך היא עדיפה כשהיא מתקתקה עם מעט סוכר ולא מלוחה עם פרמז'ן.
26. הפריטים שלו בסדר חוץ מהגבינה
מזרחי עם פלטות   (22.03.17)
27. אחלה קובנה רק הגבינה לא עושים
(22.03.17)
28. כשפולני מכין אוכל של אחרים
(22.03.17)
זה נקרא פולנישא וירטשאפט. וככה זה גם נראה. שרוף חסר ציביון. לא יודעת מה זה קובנה ולא אכלתי דבר כזה בחיים שלי כי גם אני חצי פולניה וחצי הונגריה אבל אני עדיין יודעת להבדיל בין שרוף ואפוי היטב. וזה שרוף ולא בריא. ארז לך להתאמן ולא צריך תנור בחום כזה גבוה ששורף את האוכל. זה בטח מאכל שאופים אותו בסבלנות לאט ואתה אפית אותו בלי סבלנות וחם מידי.
29. למה כל כך שרוף? ואם חייב להיות שרוף כדי שהתוכן יאפה, אז
חבל על המאמץ ,   והטוויסט   (22.03.17)
30. בא הפולני והכין עוגה שרופה.קובנה פשוט
מורי סליימן   (22.03.17)
עם ביצים כמו שהסבתא שלי היתה סוחבת בשבת משערים עד דרך יבנה ומביאה לנו.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה