אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
מהמטבח התימני: ארז קומרובסקי מכין קובנה
ארז קומרובסקי
פורסם: 22.03.17, 09:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 109 תגובות ב-76 דיונים
61. התמנים מפחדים!!!
צנעני   (23.03.17)
מים מהברז הם חושבים כמה פעמים
יבוא איזה טבח שף
יהרוס להם את מסורת הקמצנות והחיסכון
אם היה אפשר הם גם לא היו מדליקים את התנור
אין להם אומץ לזוז מילמטר מהמתכונים
בחלומות הם ישתמשו בחמאה
על חשבון אחרים הם אוכלים בשר והכל
62. סוגרים הוצאות שבת ב7שקל
לכבוד שבת   (23.03.17)
ואני משתולל בתקציב
63. סיפורי סבתא תספרו לסבא תימנים
יוסף המספר   (23.03.17)
איזה בשר ואיזה בטיח אתם אוכלים בצק בשמן בתוספת שומן ומרגרינה
64. צרבת צרבת שמן צרבת
צרבת   (23.03.17)
שומן מרגרינה מרגרינה שמן מלח מרגרינה ב ת א ב ו ן !!! הם יקנו חמאה ?!?!?! מדע בדיוני!!!
65. יצא בצבע של שימי תבורי
הזוחל לתותים ,   קובנה תימנית שרופה   (23.03.17)
66. מה התמנים ממלאים בפיתה שהם אופים
פיתיה   (23.03.17)
מה הם מנגבים עם הפיתה
מה הם מורחים על הפיתה
אגב המילה מהמטבח התמני בכתבה מיותרת לחלוטין..... !!!
מהבצק התמני זה שם יותר אמיתי
ונכון
67. מתכון סוף הדרך של מומחה בתחום:
שומפי   (23.03.17)
המצרכים קמצנים קמצנים קמצנים קמצנים קמצנים
68. אין לי מושג מה זה (למרות שהיו לי תימנים שכנים(נהדרים, אך אכל
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (23.03.17)
אין לי מושג מה זה (למרות שהיו לי תימנים שכנים(נהדרים, אך אכלו ארבה צלויים... שזה לא חדש כעת, כי טעמנו לא מזמן מצופים בשוקולד במקסיקו - יאק!) ברמת ישי לפני שנים רבות), אבל המגיבים צודקים - פרמזן אצל התימנים - היכן הגיע ה"שף" הזה ???
אני גם בטוח הדבר האמיתי הוא מעולה!
מה שמטריד אותי היא כמות המלח והשומן. אני רואה שיש 10 מנות. עם 1500 מ"ג נתרן בחלק אחד, זה כבר אפילו יותר מקצבת יום אחד עבור מבוגר - ורק ממאכל אחד, מר "שף"! זו הרעלת מלח ...
תסתכל על מה שקורה לילדים השמנים, המבוגרים, משתיית משקאות קלים(סוכר, מלח, קפאין) בגלל היותם צמאים מהמאכלים המלוחים מדי ומהשומנים במזון - זה לא בישול ביתי - זה אוכל מסעדה ...!
אז, "טבח" יקר תחזור לבית הספר מהעולם של היום כדי לחנך את עצמך בסגנון החיים של היום!
69. גזענות בתפארתה
מירב ,   תל אביב   (27.03.17)
אנחנו העם הכי גזען,בוכים על גזענות כלפינו מספיק להתבונן בתגובות המזעזעות ,ופשוט להיגעל איכססס,עם שאוהב לבכות כמה שונאים אותו ומלא שנאה בעצמו...גועל נפש !!!!
70. התימנים לא קמצנים
מסקנה   (29.03.17)
הם סופר סופר מאסטר קמצנים !!!!
רק דוד.
71. תוריד את החמאה והפרמזן. זה התעללות בבע"ח
ארז   (24.04.17)
72. נראה סוווף! נשמע טוויסט מעולה!
תימניה   (11.10.18)
רק אפשר עם כף אחת של מלח.. לא צריך יותר. ואם רוצים להוסיף סוכר 2 כפות עד 5 כפות זה ממש מוסיף גם ניחוח מתקתק עדין. טיפ: לפני שמורחים את הסמנה על הבצק כדאי לחמם אותה מעט על מחבת.. כך נספג טוב ופחות שומני עושה עבודה טובה לבצק רך וגם הטמפרטורה החמימה עוזרת לבצק להגיע למקסימום תפיחה במינימום זמן.. ישר כח! נראה מצויין!!!!
73. ארז...העיבוד הסופי של הבצק שגוי....
יעקב   (30.12.19)
התימנים לא עושים כובנה בצורה של שבלול.
74. קובנה פצצה
אור   (21.05.20)
תמניה גאה ....הכנתי את הקובנה יצאה פצצה מאז רק אותה אני מכינה .מי שטעם אמר שזו הקובנה הכי טעימה שאכל
75. תוריד את הקומנט זה התעללות בבני אדם
צדוק   (25.09.20)
76. קובנה
קארין   (30.01.21)
במתכון לא רשמתם סוכר..הוא אמר גם סוכר..תדייקו בבקשה! אחכ אנשים לא מבינים למה לא יוצא להם!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה