אוכל  מדורים  חדשות האוכל
אייל שני: "ואז הבנתי שאני מבשל לעשירים"
תיקי גולן
פורסם: 06.07.17, 18:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 271 תגובות ב-152 דיונים
31. נשמע מעולה אבל למה ב
דיאטנית ,   קליפורניה   (06.07.17)
פיתה??
הייתי שמחה אם השפים היו מקדמים גם אוכל יותר בריא, ומצפה לקצת אחריות וחדשנות.
אני לא מכירה אף אשה שאוכלת פיתות. זה לא מסעדה עממית.
32. בא לי להתחתן איתו
מיקי   (06.07.17)
מושלם
33. ברלין
יוסי   (06.07.17)
בוא לברלין
34. אבל איפה בניו יורק?
כמ   (06.07.17)
35. מה עים החובות. שלך. נגמרו
(07.07.17)
עוד מתכון לפשיטת רגל
36. שף!?
ישראל ישראלי   (07.07.17)
מישהו יכול להסביר לי למה יש כל כך הרבה שפים בישראל? שף אמור להיות איש אחרי לימודים ובחינות הסמכה אז יקבל תעודה שכתוב בה שהוא שף!!! אצלנו כל זב חוטם קורא לעצמו שף!?
37. הוא לא שף
סליחה   (07.07.17)
38. מותר תלמד: סביח בפיתה= 15 ש"ח, בשר בפיתה 30 ש"ח, יודע לעשות?
אסף   (07.07.17)
אם לא, עזוב אותנו באמא שלך. אתה עדיין מכין אוכל לעשירים.
39. במלבורן יש לו מתחרה יווני , המוכר הכל בפיתה , גם סטייק כבש
אלה ביטון/אסרף   (06.07.17)
לאיש 43 סניפים במלבורן , jimmy hoo..., שמו.
40. תבוא פה , לפוקט....!
ליטל אוחיון   (06.07.17)
איזה פאקיסטאני פתח מזנון של פיתות , כמו שלך , לא טעים בכלל , מוכר 1000 מנות ביום. במתחם ג׳אאנג סילונג...!
41. סניף בפריז!
ליפז   (07.07.17)
תפתח סניף בפריז הקהילה היהודית תגיע לאכול אצלך כל השבוע.
42. מילצרתי אצלו באוקיינוס המיתולוגית לפני שנים
רעננית   (07.07.17)
היה מוכשר בטירוף, נעים ומקסים ברמות שאין לתאר. שף אמיתי ואחד הראשונים שהבינו באמת את המשמעות של תוצרת חדשה, מרכיבים טריים ולא כגימיק אלא כהסבר אותנטי לאיכות. התייחס לצוות מכל הלב ובישל לנו ארוחות שחיתות מטורפות בסוף כל משמרת.
פגשתי אותו שוב בטרקלין העסקים בנתב״ג - מזעזע!
מדבר בקולי קולות, צריך תשומת לב בלתי פוסקת, מטריד, ילדותי, סלב במובן הכי גרוע של המילה.
עדיין מאחלת לו כל טוב
43. אחשלו, אני מוציא אותך לצהריים מחר.
מושה   (07.07.17)
נלך אליו ותאמר לו שאתה רוצה חצי פיתה עם כרוב. לא כרוביות.
44. שינסה לבשל פעם לגרושים
זוהר   (07.07.17)
משהו זול תחת, שישביע להמון המון זמן. כמו כיכר לחם עם קטשופ.
45. פ י ת ה בחמישים שקל????? פיתה עולה שקל אחד!!!!!
(07.07.17)
46. התכוון ל..ן עשירים...עכשיו עבר ל...ן אנשי מעמד הביניים.
ישראל ישראלי   (07.07.17)
47. Please open one in Amsterdam
Davey   (07.07.17)
I am willing to help if you need a Dutch Israeli partner
48. איפה תמצא באירופה פיתה טובה חוץ מלונדון
Dani   (07.07.17)
בהולנד בכל מקרה אין
49. Please open one in Amsterdam
Davey   (07.07.17)
I am willing to help if you need a Dutch Israeli partner
50. עוד יביא את השלום
עוד יביא את השלום   (07.07.17)
המזנונים של איל בחול מפיצים את האור, השמחה וטוב הלב של הישראלים ומראים לעולם מה זה ישראל וזה נותן פרסום אדיר למדינה שלנו כן יירבו!!! איל אתה גאון תותח וגם צדיק!!
51. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול !!!
הלוחש לעגבניות   (07.07.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩

52. האיש היה בתהליכי פשיטת רגל
איזי ,   ת'יזי   (07.07.17)
וסיפר לכולם שאין לו כסף לשלם לנושיו, או שאני מדמיין?
53. אף פעם לא הצלחתי לקבל שירות
במזנון   (07.07.17)
כל פעם שנכנסתי למקום עומד איזה פלצן מיוזע ומזוקן בוהה בי בהתנשאות אופיינית אם כי מוגזמת, אני שואל אם אפשר להזמין ונענה בגיחוך.. פשוט מוזר..
54. בוא לסיליקון ואלי
(07.07.17)
55. הבין שסיפורים על אוכל הם לא תחליף לאוכל
נגמל מסיפורי עגבניה?   (07.07.17)
56. אני מת מצחוק
אבי   (07.07.17)
כשאני רואה את הדבילים במסעדה שלו צפון אברקסס , יושבים על מנה כרובית מסכנה בארשת רצינית כאילו אוכלים במסעדת גורמה בפריז , הלו ! סהכ כרובית טמבלים !
57. הוא פשוט יודע את העבודה...
קנאים עם עין צרה   (07.07.17)
אני לא מעריץ ולא כלום, פשוט מודה בעובדות - אייל שני עושה אוכל טעים ובעיקר מייצר חוויה. האוכל לא כזה יקר יחסית לתל אביב אז תפסיקו לזיין את השכל.. אי אפשר להתלונן על הכככלללל.. עובדה שהוא פותח כלכך הרבה סניפים.. תמשיכו לאכול חומוס ב40 שקל ולהתלונן על 50 שקל שאייל שני לוקח למנה
58. היינו ברומנו, התאכזבנו מאוד
מיכל   (07.07.17)
המנות, אופן ההגשה, הכמות, הכל נותן תחושה של זלזול בלקוחות, כאילו מה שלא יגיש להם ואיך שזה לא נראה הם ישלמו, אבל הוא כנראה צודק...
בעיני הוא לקח את ה״קטע״ שלו קצת רחוק מידי, ויחד עם העובדה שגם אני וגם בן זוגי לארוחה סיימנו את הערב עם קלקול קיבה חמור גרמה לנו לשים איקס אחד גדול עליו ועל המסעדה.
59. נשמע חתיכת פלצן
.   (07.07.17)
60. חצוף - המחירים מופקעים בטירוף
גזל ,   תל אביב   (07.07.17)
התמחור הוא לאווירה בלבד ולכך שאדם אוכל של מפורסם. בדיחה ממש שזה אוכל זול!!!
לא אשוב לשם, לא שווה את הכסף. 40-50 למנה בפיתה זה גזל!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה