|
61. לא מבין למה מנה בפיתה עולה 40 שח והצלחת פי 4. ו 2 אתה לא תצל
|
|
|
62. בתוך פיתה חחחחחחח
למכור מחיר מסעדה |
|
|
(07.07.17) |
|
|
|
63. הוא מצטרף לרפאל חחחח. עלאק יורד למודעות
|
|
|
64. בלה,בלה,בלה ממשיך לבשל לעשירים בפיטה
|
|
|
65. לא אוהב את שני לא בפיתה ולא בצלחת
אוכל זה טעם, בריאות ואנרגיה. אייל שני זה לא שם דבר מהמרכיבים הללו.
|
|
|
|
|
67. מסתבר שיש גם פריירים בחו"ל... הפלצנות לא מתה היא עשתה רילוקי
|
|
|
68. היכל כרוביות זהובות....
הייתי עוברת לחיות שם.....
|
|
|
על מי אתה מסטלבת על פיתה ולבית שאתה מוכר ב 50 שקל יש 700 אחוז רווח
|
|
|
70. המזנונים מקומות מטונפים
רמת תברואה אפסית. לכלוך וזבובים בכל מקום. והמוכרים השיכורים לא נותנים שירות. בפעם האחרונה קבלתי קלקול כיבה. פיתה טעימה. טעון שיפור אחרת לא חוזר לשם.
|
|
|
71. שיהיה לו בהצלחה - נהנה ממנו על המרקע, זה זול יותר וטעים יותר
עממה , |
שווארמה |
|
(07.07.17) |
|
|
|
|
|
73. Nי הפראייר שקונה קצת בשר בחצי פיתה בחמישים שקל
|
|
|
74. אני מבקש פיתה מלאה עם תוכן צמחוני משהו שדומה לפלאפל.........
בלי שמן שרוף !
|
|
|
75. רק טיפשים אוכלים פיתה ב50 ש"ח בתאבון .שני גאון שמוכר לטיפשים
|
|
|
76. לכל המתלוננים על 50 שח
שימו לב שהטרנד הזה של ארוחות צהריים שלא כוללות כלום ועולות 50 שח..100 שח אם לא יותר זה לא משהו שהוא לא נפוץ. אני חלילה לא בא להצדיק את זה ההיפך. אני חושב שזה משהו שגורם לעלייה ביוקר המחייה. ואנחנו בתור צרכנים לא עושים כלום כדי לעצור את זה. צריך לעשות משהו ולהצביע עם ה 'פה' יקר ולא כולל כלום... לא קונה דבמא הכי פשוטה : יורטיה עם קצת אבוקדו ( תעשייתי ) סלט ( בטורייה כן לא בצד ) פלוס פיסות בשר אליק אנטריקוט , ושתייה. ב 55 שח. איפה אנחנו נמצאים לעזאזל.
|
|
|
|
|
78. הפיתות שלו הן אגדה! אף אחד לא מגיע לפיתות כאלו. כל ביס חלום!
הוא נדיב ומעניין! , |
פיתה |
|
(07.07.17) |
|
|
|
79. הוא התכוון: "פתאום בא לי לעשות כסף מפראיירים"....
|
|
|
80. אייל שני מעצבן, והמזנון במיוחד עם כל העליצות המזוייפת שלהם
אבל לעזאזל זה טעים. אז פעם בחודש חודשיים אני מגיע לשם, אוכל משהו טעים ממש, ונשבע לא לחזור. עד החודש הבא שאז כנראה אני כבר שוכח.
|
|
|
זה טעים, בגלל זה זה עולה 50 שקל יא סתומים
|
|
|
|
|
84. ואז הבנתי שאפשר למכור פיתות במחיר מטורף ולהתעשר
אייל ש שקרן פתולוגי |
|
|
(07.07.17) |
|
|
|
85. ואז הבנתי שאני מגה פלצן ויש לי קהל עדר של פראיירים שבשבילם
פיתה מצחינה ב50 שח זה מגניב כאילו כזה וואו שיגעון. וואו.
|
|
|
86. כפרעליך, המבורגר לא מתאים לפיתה
תרד מזה. המבורגר טוב צריך עובי של כ-2 ס"מ, מה שמשאיר מעט מאד מקום לתוספות. המבורגר בעובי של פחות מ1.5 ס"מ זו קציצה יבשה. המבורגר טוב מגיר הרבה נוזלים, לפיתה אין מספיק בשר לספוג את הנוזלים הניגרים מההמבורגר, והיא תתפורר. ככלל, פיתה לא מתאימה למזון שמגיר הרבה נוזלים. כדי להפוך את זה לישים אתה צריך להפוך את ההמבורגר לרזה. המבורגר רזה = המבורגר יבש. לא סתם במשך שנים, בשר טחון שמן מוצא את עצמו ללחמניות (המבורגר, נקניקיה). אל תנסה לשנות את זה. מוזר שבן אדם שפותח סניפים שעוסקים אך ורק בפיתות, מביא את עצמו לטעויות כאלה.
|
|
|
87. חבורת קנאים תפרגנו קצת האוכל שלו טעים ברמות
|
|
|
88. מזנון וינה - וואווווו !
|
|
|
89. לכל המשמיצים והקנאים - אם הצלחה אין להתווכח הייתי בוינה
המזון בוינה כל הזמן מלא עד אפשס מקום הם לא מכירים את אייל שני והוא בכל זאת מצליח
|
|
|
90. אתה מתכוון: הבנתי את רמתי אז עברתי לבשל לפשוטי העם...
| |