אוכל  מדורים  חדשות האוכל
אייל שני: "ואז הבנתי שאני מבשל לעשירים"
תיקי גולן
פורסם: 06.07.17, 18:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 271 תגובות ב-152 דיונים
61. לא מבין למה מנה בפיתה עולה 40 שח והצלחת פי 4. ו 2 אתה לא תצל
(07.07.17)
62. בתוך פיתה חחחחחחח
למכור מחיר מסעדה   (07.07.17)
63. הוא מצטרף לרפאל חחחח. עלאק יורד למודעות
עוד שנה   (07.07.17)
64. בלה,בלה,בלה ממשיך לבשל לעשירים בפיטה
(07.07.17)
65. לא אוהב את שני לא בפיתה ולא בצלחת
נימו   (07.07.17)
אוכל זה טעם, בריאות ואנרגיה.
אייל שני זה לא שם דבר מהמרכיבים הללו.
66. איש מוכשר
אורי   (07.07.17)
בהצלחה
67. מסתבר שיש גם פריירים בחו"ל... הפלצנות לא מתה היא עשתה רילוקי
בתיענה   (07.07.17)
68. היכל כרוביות זהובות....
לילית   (07.07.17)
הייתי עוברת לחיות שם.....
69. הלו אדון בנדורה
מופלטה   (07.07.17)
על מי אתה מסטלבת
על פיתה ולבית שאתה מוכר ב 50 שקל
יש 700 אחוז רווח
70. המזנונים מקומות מטונפים
אור   (07.07.17)
רמת תברואה אפסית. לכלוך וזבובים בכל מקום. והמוכרים השיכורים לא נותנים שירות. בפעם האחרונה קבלתי קלקול כיבה. פיתה טעימה. טעון שיפור אחרת לא חוזר לשם.
71. שיהיה לו בהצלחה - נהנה ממנו על המרקע, זה זול יותר וטעים יותר
עממה ,   שווארמה   (07.07.17)
72. פוזאיסט השחר ס' הזה
(07.07.17)
73. Nי הפראייר שקונה קצת בשר בחצי פיתה בחמישים שקל
(07.07.17)
74. אני מבקש פיתה מלאה עם תוכן צמחוני משהו שדומה לפלאפל.........
ברטל ,   ישראל   (07.07.17)
בלי שמן שרוף !
75. רק טיפשים אוכלים פיתה ב50 ש"ח בתאבון .שני גאון שמוכר לטיפשים
מוקי   (07.07.17)
76. לכל המתלוננים על 50 שח
לא משנה   (07.07.17)
שימו לב שהטרנד הזה של ארוחות צהריים שלא כוללות כלום ועולות 50 שח..100 שח אם לא יותר זה לא משהו שהוא לא נפוץ.
אני חלילה לא בא להצדיק את זה ההיפך.
אני חושב שזה משהו שגורם לעלייה ביוקר המחייה. ואנחנו בתור צרכנים לא עושים כלום כדי לעצור את זה.
צריך לעשות משהו ולהצביע עם ה 'פה' יקר ולא כולל כלום... לא קונה
דבמא הכי פשוטה : יורטיה עם קצת אבוקדו ( תעשייתי ) סלט ( בטורייה כן לא בצד ) פלוס פיסות בשר אליק אנטריקוט , ושתייה. ב 55 שח.
איפה אנחנו נמצאים לעזאזל.
77. טבח
(07.07.17)
78. הפיתות שלו הן אגדה! אף אחד לא מגיע לפיתות כאלו. כל ביס חלום!
הוא נדיב ומעניין! ,   פיתה   (07.07.17)
79. הוא התכוון: "פתאום בא לי לעשות כסף מפראיירים"....
חיזקי   (07.07.17)
80. אייל שני מעצבן, והמזנון במיוחד עם כל העליצות המזוייפת שלהם
ירון   (07.07.17)
אבל לעזאזל זה טעים.
אז פעם בחודש חודשיים אני מגיע לשם, אוכל משהו טעים ממש, ונשבע לא לחזור. עד החודש הבא שאז כנראה אני כבר שוכח.
82. הוא טבח מדהים
ש   (07.07.17)
זה טעים, בגלל זה זה עולה 50 שקל יא סתומים
83. זבלן מוח
666   (07.07.17)
84. ואז הבנתי שאפשר למכור פיתות במחיר מטורף ולהתעשר
אייל ש שקרן פתולוגי   (07.07.17)
85. ואז הבנתי שאני מגה פלצן ויש לי קהל עדר של פראיירים שבשבילם
ערן   (07.07.17)
פיתה מצחינה ב50 שח זה מגניב כאילו כזה וואו שיגעון. וואו.
86. כפרעליך, המבורגר לא מתאים לפיתה
צוציק   (07.07.17)
תרד מזה.
המבורגר טוב צריך עובי של כ-2 ס"מ, מה שמשאיר מעט מאד מקום לתוספות. המבורגר בעובי של פחות מ1.5 ס"מ זו קציצה יבשה.
המבורגר טוב מגיר הרבה נוזלים, לפיתה אין מספיק בשר לספוג את הנוזלים הניגרים מההמבורגר, והיא תתפורר.
ככלל, פיתה לא מתאימה למזון שמגיר הרבה נוזלים. כדי להפוך את זה לישים אתה צריך להפוך את ההמבורגר לרזה. המבורגר רזה = המבורגר יבש.
לא סתם במשך שנים, בשר טחון שמן מוצא את עצמו ללחמניות (המבורגר, נקניקיה). אל תנסה לשנות את זה.
מוזר שבן אדם שפותח סניפים שעוסקים אך ורק בפיתות, מביא את עצמו לטעויות כאלה.
87. חבורת קנאים תפרגנו קצת האוכל שלו טעים ברמות
מונרו   (07.07.17)
88. מזנון וינה - וואווווו !
הנס   (07.07.17)
89. לכל המשמיצים והקנאים - אם הצלחה אין להתווכח הייתי בוינה
יונית   (07.07.17)
המזון בוינה כל הזמן מלא עד אפשס מקום הם לא מכירים את אייל שני והוא בכל זאת מצליח
90. אתה מתכוון: הבנתי את רמתי אז עברתי לבשל לפשוטי העם...
במחיר מופקע   (07.07.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה