אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מסעדת "ברנז'ה" במתחם שרונה נסגרת
תיקי גולן
פורסם: 28.09.17, 11:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 200 תגובות ב-125 דיונים
1. אבד הכלח על סוג המסעדות האלה
המטיף בשער   (28.09.17)
גם אם המסעדה מעולה, הסגנון פאסה, לטובת street food ושאר מזון פחות מתוחכם ופחות יקר.
ממילא, ספק רב אם אי פעם היה מקום בישראל לסוג כזה של מסעדה. הקהל קטן, ומצטמצם.
2. לא כשר למהדרין פתוח בשבת וחגי ישראל
יוגב צלמון   (28.09.17)
לא מעניין אותנו !!!!!! פעם הבאה רק למהדרין
3. תגובה משונה "הכול טוב אבל אנחנו סוגרים" נו באמת
השף המעופף   (28.09.17)
ראשית מיקום גרוע,שרונה היא פשוט מקום שלא מושך קהל ,תל אביבים לא מגיעים לשם ומבקרים מחוץ לתל אביב ,באיעם ועושים סיבוב במקום וגם בורחים משם. תימחור גבוה וחוסר ייחוד במסעדה (אולי היא טובה במה שהיא עושה ,אבל כנראה שום דבר מיוחד ששווה בגללו להיכנס) שוב מסעדה שנסגרת בגלל ניהול כושל
4. וטוב שהיא ניסגרת מקום מגעיל
יעל ,   מרכז   (28.09.17)
5. גם עובדי הייטק לא יכולים לשלם סכומים כאלו לארוחות צהריים
רמי ,   מרכז   (28.09.17)
באיזורי תעסוקה חייבים לעשות שינוי
1. המסעדות צריכות להבין שהעובד לא יכול לשלם 100 ש"ח ליום ארוחה זה אומר 2,000 ש"ח מהמשכורת כול חודש.
2. בעלי המתחמים חייבים להקל על המסעדות, המסעדות הן אחד הסיבות שחברות באות למתחם, אם לא יהיו מסעדות לא יהיו חברות. אתם מאכלסים אלפי מטר משרדים כי יש מסעדות
3. גם העיריה חייבת להבין, המסעדות הן מה שיוצר את המתחם [חלק כמובן חשוב מאוד גם תחבורה ושרותים אחרים] וחייבים לתת להן להרוויח.

הבעיה בישראל היא שכול אחד עם גישה של לעשות מכה ולא בונה עסק לטווח ארוך
6. יקר , לא מוצלח, לא דווה את הכסף , יש זולות וטובות הרבה יותר
אכלתי פעם אחת והספיק   (28.09.17)
7. זו פלצנות וזה סופה
לילי   (28.09.17)
כל המתחם הזה על סף קריסה, ובצדק.
8. אינפלציה של מסעדות
יגאל   (28.09.17)
ענף המסעדנות לא בקריסה. הוא בגיזום. הענף הזה גדל ללא שליטה, ללא מחשבה וללא תכנון מכל הגורמים. "מסעדנים", הלוא הם אנשי עסקים, רצו לעשות מכה בכל מסעדה והשקיעו מליונים, אבל לא כל אחד יכול. לפעמים מי שמצליח, בשורת הרווח, הוא הדוכן השכונתי של הבחור החביב, ולא המסעדה המפולצנת מולו עם שף שעולה עשרות אלפים בחודש. אבל כולם ממשיכים לנסות לפתוח מסעדות - מה"מליונר" עם החוב האדיר ועד לטבח הצה"לי שיודע להכין אחלה סביח. לך תסביר את זה.
9. הוצאות הצאות
שכירות ,   ארנונה   (28.09.17)
10. אומר דרשני כאשר המחמאה העיקרית הנה לגבי יופיה של המסעדה
(28.09.17)
11. מתי יבינו כל בעלי העסקים,מסעדות והרשתות שאנחנו הצרכנים
אייל   (28.09.17)
לא יכולים ולא רוצים לממן את עלויות השכיריות וההוצאות הנלוות והעצומות שנדרש כדי להחזיק עסק בקניונים מפוארים ובמקומות כמו שרונה.
אנחנו מוכנים לשלם מחיר הוגן וסביר שנגזר מההכנסות שלנו ולא מההוצאות שלכם,בלי קשר למסעדה הזאת.
12. כל המסעדות של הבחור הזה מגעילות אחת אחת. אין לו שום תשוקה
עע   (28.09.17)
לאוכל. רק לכסף. הייתי בכל המסעדות שמוזכרות בכתבה וכולן יקרות מאוד ופשוט סתם.
13.  מכין בבית סטייק אנטיריקוט סלט טרי קצוץ דק דק
רק דוד מודיעין שטח   (28.09.17)
אישתי היקרה מכינה טחינה .אליפות !!!!!! בגטים פיתות . קצת חריף מטוגן או שיפקה . בצל סגול וזהו !!!! נקי, טרי, כשר ,חם, בשפע . חומוס אני משדרג לבד .וזה טעים ומגבש מאוד !!!
14. תפתחו שם גן ילדים מושקע, תראו כמה העסק ישגשג
אבי   (28.09.17)
15. מעולה - החזירות של בעלי הקניונים והמתחמים הללו לא יודעת
שי   (28.09.17)
גבולות ...

גובים שכירות של חנות במנהטן ... עם תנועה של תל אביב ...

חזירים - נמאסתם !!!
16. "הקדים את זמנו" ... "הפך להיות מתחם פריפריאלי"
בוב רוס ,   ג'אבוטי   (28.09.17)
כזו פלצנות ...
17. מחירי מסעדות בארץ מותאמים לאנשים שכסף שחור מצוי בכיסם. אבל
(28.09.17)
מה לעשות שאנשי היטק לא יכולים להעלים הכנסות וכך גם אנשח צבא. "גברת אני לא נותן קבלה..." "גבר בא נעשה חצי עם קבלה חצי בי"
18. עוד כשרה נסגרת
(28.09.17)
19. מוזררר ההופעות בחינם מול חנות כלי הבית
נועם   (28.09.17)
לא עוזרותתתתתתת??? אין שכל אין דאגה
20. יקר רצח ואין חניה
(28.09.17)
21. א'-איזה שם פלצני ודבילי למסעדה, ב-למה קהל פריפריאלי, זה לא ק
קהל? נשמע בעלים פלצן   (28.09.17)
22. אין דבר כזה "תל אביבים" הם כולם ילדי
שמיל ,   החתול   (28.09.17)
פריפריה שמשלמים בעבור שכירות רצחנית ומוציאים את מיטב כספם על... הבל.

ולא, אוכל טוב, גלריות, מופעים ועוד - הם ממש לא הבל, אבל באופן בו העיר הזאת מתנהלת כל אלה הרבה פעמים מתרוקנים מתוכנם כי בתל אביב אין הרבה טבעיות. הרוב מלאכותי, מתאמץ, קפריזי וחוזר חלילה, כך גם לגבי מסעדות "ברנז'איות" כמו מסעדת "ברנז'ה", שנפתחות ונסגרות חדשות לבקרים.
23. גם תל יצחק של בלו בעייתית
אכלן מהשרון   (28.09.17)
בהתחלה עדיין עכשיו מפוצץ (כמו בברנז'ה כשהייתה חדשה) ולאט לאט מנסיון, אנשים יבינו שזה יקר סתם עם ניחוחות פלצנות. לא ירחק היום, כך אני מנבא....שההשקעה תיראה כמו זאת שבשרונה.
24. מסעדה עם שם כל כך מגעיל, לא פלא שנסגרה
א   (28.09.17)
בתור תל אביבית, אפילו לא היתה בראדאר המסעדות שלי
25. למה לבוא לשרונה? בתים ישנים לא מצדיקים ללכת ברגל בחום ובקור
רוחיק   (28.09.17)
26. רצו 500 שקלים ל 250 גרם סטייק עלוב
בעלים עבריין   (28.09.17)
חבורת גנבים עם שף נוכל ושקרן שלא מסוגל להכין חביתה
27. המחירים מבריחים את הקליינטים
בוני   (28.09.17)
חוק פשוט בכלכלה איך בעלי העסקים (חוץ מרמי לוי) לא מבינים את זה ?
28. כסף כסף כסף
א ,   המרכז   (28.09.17)
בעלי המקום דורשים הרבה כסף מהמסעדות
המסעדות דורשות הרבה כסף מהקהל.
הקהל משלם ובשלב מסוים הוא מבין שהוא לא פראייר.
בסוף הלך הקהל , הלכו המסעדות וגם שרונה תלך באותו כיוון.
29. השאלה הראשונה שכל בליין שרוצה להגיע למתחם שרונה היא:יש חנייה
בא לסעוד -עוד! ,   דג+ציפס !   (28.09.17)
וכמה היא עולה ? השאלה השנייה היא האם יש "תמורה למנה" : האם אני מקבל כמות מזון מספיקה בצלחת או "חירבון" קטן של מזון בצלחת ענקית ? השאלה השלישית: מכמה כסף אני אפרד בסוף הערב? בין-100 ל- 500 ש"ח ?
30. למסעדה לא באים אנשים שאין להם מה לאכול
המסביר לצרכן   (28.09.17)
למסעדה באים בגלל סיבות חברתיות, ואם יותר מאחד מחליטים ש"די מהמקום הזה" עוברים למקום חדש שהיחצנים מכריזים עליו "אוכל משובח-מחירים סבירים-השירות 10"... ואם זליגת הלקוחות לא נבלמת בשלביה הראשונים - הסגירה לא תאחר לבוא...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה