אוכל  מדורים  מתוקים
כך תכינו בבית: קינוחי קרמבו
אריה קויטקו
פורסם: 02.01.18, 10:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 76 תגובות ב-43 דיונים
1. קרמבו
אנונימית   (02.01.18)
נראה מעולה... תודה על המתכונים
החולשה שלי זה קרמבו
2. כולם איכסה, קרמבו שטראוס הכי טעים !!
(02.01.18)
3. אין כמו הקרמבו של שי גולן!
מיה   (02.01.18)
בדוכן בקניון עזריאלי
4. הקרמבו התעשייתי זה פשוט זבל - תערובת של מים, סוכר וכימיקלים
מיכאל   (02.01.18)
5. נו בחייכם יותר קל ופשוט לקנות בלי בלגן
אבי   (02.01.18)
קרטון קרמבו וכולם נהנים
6. זה לא נראה כמו סוכר. מה זה?
אני   (02.01.18)
7. מי המטורף שמקציף חלבונים ?!
אביעד ,   נתניה   (02.01.18)
ראיתם את תחקיר הביצים בערוץ 10 ?
סכנת נפשות !!
8. כל כך הרבה התעסקות ולכלוך
מ   (02.01.18)
לא כדאי לקנות??
9. טיפ קטן ל"בסיס לעוגיות": אם רוצים עוגייה קרנצ'ית, מורידים
ז'קלין   (02.01.18)
שתי כפות קמח ושמים במקומם 2 כפות קורנפלור. זה מתאים בהכנת כל מתכון של עוגיות.
אישית, לא עשיתי ולא מתכוונת לעשות קרמבו. פצצה של הרעלת סוכר...
10. להלן מתכון הרבה יותר קל...
ישראלי   (02.01.18)
הולכים לחנות עם 5 ש"ח נותנים למוכר ולוקחים קרמבו..
11. יותר קל לרדת לסופר ולקנות
(02.01.18)
12. קרמבו
גדיר   (02.01.18)
הרבה עבודה. לא שווה. קונים וזהו למה כל ההיתעסקות.
13. סוכרת סוג-2 .מספיק לקדם רעל.
(02.01.18)
14. ג'לטין (נקרא גם מקפית או גלדין) הוא חלבון קרישי שמופק בין הש
(02.01.18)
ג'לטין (נקרא גם מקפית או גלדין) הוא חלבון קרישי שמופק בין השאר מעצמות ומעורות של בעלי חיים, בעיקר מבקר, חזירים ודגים.
15. תגידו תודה
גלית   (02.01.18)
הביאו לכם מתכון השקיעו כתבה כמה אתם מתלוננים תודה רבה על הזמן וההשקעה אני יכין עם הילדים בטוח יצא מהמם והילדים יהנו שנה אזרחית מהממת עם המון אהבה ופירגון
16. סלמונלה
ריקי   (02.01.18)
האם אין סכנה לסלמונלה?
17. נכון מאוד! וכאילו ה חטא הזה לא מספיק, עוד ממליצים על
ז'קלין   (02.01.18)
צבע מאכל מלאכותי...שומו שמיים..
אנחנו בעידן של מודעות לבריאות! קונדיטורים! תתקדמו !!!!!!!!
18. תאכלו עוד סוכר ועוד סוכר ועוד קצת... אתם והילדים השמנים שלכם
לא תגיעו רחוק   (02.01.18)
19. מניב
סמואל   (02.01.18)
מניב ראשון קרמבו טעים
20. לא יאומן שאנשים מתפרנסים מלעשות כתבות על שטויות כאלה
(02.01.18)
לא מאמין שבן אדם מיושב בדעתו יעשה קרמבו! זה עולה גרושים, זה לא מזיק כמו שחושבים (תתבוננו בתוית הקרמבו ותבינו), וה יותר טעים ממה שתעשה לבד. אז למה לבזבז את הזמן. תעשו סקס במקום קרמבו - לא יותר טןב ?
21. למה להכין לבד ??
הקרמבו הקנוי מושלם   (02.01.18)
22. קרמבו בפיתה = מעדן
אליקו   (02.01.18)
23. נכון ולכן משתמשים בג'לטין המופק מדגים.
נ.ארז ,   חיפה   (02.01.18)
אין שום בעיה למצוא תחליף כשר כשרוצים.
24. יאמי נראה סוף... מי זה השף קונדיטור החמוד הזה
שלי   (02.01.18)
מאוהבת...
25. חולשה שלי קרמבו
חולשה שלי קרמבו   (02.01.18)
יאמי נראה סוף חייבת לנסות
תודה על המתכון ובעיקר על הסרטון
עכשיו זה נראה פשוט וקל
26. כמה כייף שהחורף הגיע ואיתו הקרמבו
כמה כייף שהחורף הגיע   (02.01.18)
אמאלההההה למה לא מוכרים קרמבויים כאלה...
הכל נראה כל כך טעים ומזמין
בא לי לאכול את הכללללל
27. אריה קויטקו
(02.01.18)
מרוב התלהבות בסרטון שלך שכחת את הג'לטין. מזל שלפחות כתבת את זה במתכון.
28. אינני יודע מה אתכם אבל לי הקרמבו מזקיר משהו שיצה מהתחת
סעיד   (02.01.18)
לא צריך הרבה דימיון כדי לעשוט השוואא
29. מדוע אינכם שועים לאזהרותיה של חיימוביץ מיקי?
(02.01.18)
למרות שבתכנית על הנושא, היא חמקה מלהזכיר במילה אחת שיש עוד מרכיבי תזונה בעולם חוץ מירקות וזרעים. דבר אשר פוגע באמינות שלה כי עם כל הכבוד לאג'נדה האישית צריך להשאירה בצד.

מתי תבינו שאין הבדל בין סוכר לבן, לפסטה, אורז, לחם או תפו"א וכנ"ל לגבי מרבית הפירות שעברו אין סוף השבחות שגרמו להגדלת כמויות הסוכר והפרוקטוז מחד והפחתת הערכים התזונתיים ונוגדי החמצון מאידך?

איני נגד אכילת קינוח מדי פעם בניגוד לכזה שזמין במרחק הושטת יד ואז אוכלים אותו כל העת; אבל בוודאי לא כזה המכיל סוכרים וקמח. הנה למשל, אפשר להכין קינוח על בסיס השמנת 38% ושוקולד מריר 85% בלבד.... או כזה המבוסס על חמאת קוקוס, קקאו, קינמון וחמאת שקדים....לא חסר רעיונות
30. אין כמו קרמבו בחורף
מורן   (02.01.18)
איפה ניתן לקנות קרמבויים כאלה... נראה מעולה
תודה על הסרטון חייבת לנסות בבית
תגובות נוספות
חזרה לכתבה