שתף קטע נבחר

שוקולד לבן ופקאן

שטוחות, בהירות, נימוחות ומנוקדות בהפתעות. איך מכינים, בלי לשרוף, עוגיות שוקולד לבן ואגוזי פקאן

עוגיות שטוחות ונימוחות, מנוקדות בשוקולד לבן ואגוזי פקאן. הן מאוד פשוטות להכנה, צריך רק לשים לב לא לשרוף אותן. כיוון שתנורי האפייה שונים אחד מרעהו, גם זמני האפייה משתנים. אני ממליץ לבדוק אותן כבר אחרי 15 דקות.

עוגיות שוקולד לבן עם אגוזי פקאן

חומרים:

1/4 2 כוסות קמח
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר רגיל
130 גרם חמאה
2 ביצים
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1 כוס אגוזי פקאן, קלופים וקצוצים גס
120 גרם שוקולד לבן, קצוץ

כלים:

תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה

הכנה:

1. בקערה שמים את הקמח, הסודה והמלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
2. בקערת המיקסר מקציפים את הסוכר והחמאה במשך 5 דקות. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את החומרים היבשים, הפקאנים והשוקולד ומערבבים באיטיות עד שהתערובת חלקה.
3. לוקחים כפית מלאה בתערובת ומניחים בתבנית, ממשיכים ליצור כך את שאר העוגיות. חשוב להקפיד על רווח של כ - 3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.

'עוגה עוגה' רחוב רוטשילד 8 תל-אביב.

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ליאור אדרי
אגוזי פקאן. קלופים וקצוצים
מומלצים