בקצב הסלסה: סלסת תירס ואבוקדו
אבוקדו ותירס משתלבים יחד במתכון שלפניכם ויוצרים סלסה נהדרת שמתאימה לליווי מנות עוף ודגים בניחוח מקסיקני
סלסה מהירה של תירס ואבוקדו
המרכיבים:
1/2 ק"ג גרגירי תירס (אפשר להשתמש בקפוא)
2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
1 בצל סגול קצוץ דק מאוד
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מניחים את גרגרי התירס בקערה. יוצקים עליהם מים רותחים ומשהים כ-3-4 דקות. מסננים ומקררים.
- מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. הסלסה מצויינת כתוספת לעופות ודגים צלויים.
עמית קאופמן הוא השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע "
אוהב אבוקדו. תירס
צילום: מריאן הול
מת על תירס. אבוקדו
צילום: אורן יהודה
מומלצים