שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    בקצב הסלסה: סלסת תירס ואבוקדו

    אבוקדו ותירס משתלבים יחד במתכון שלפניכם ויוצרים סלסה נהדרת שמתאימה לליווי מנות עוף ודגים בניחוח מקסיקני

     

    סלסה מהירה של תירס ואבוקדו

    המרכיבים:

    1/2 ק"ג גרגירי תירס (אפשר להשתמש בקפוא)

    2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות

    2 בצלים ירוקים פרוסים דק

    1 בצל סגול קצוץ דק מאוד

    2 כפות עלי כוסברה קצוצים

    2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

    מיץ מלימון אחד

    מלח ופלפל

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים את גרגרי התירס בקערה. יוצקים עליהם מים רותחים ומשהים כ-3-4 דקות. מסננים ומקררים.
    2. מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. הסלסה מצויינת כתוספת לעופות ודגים צלויים.

     

    עמית קאופמן הוא השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע "

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: מריאן הול
    אוהב אבוקדו. תירס
    צילום: מריאן הול
    מת על תירס. אבוקדו
    צילום: אורן יהודה
    מומלצים