שתף קטע נבחר

הטרנד הבא: רשת יוגורטריות נוספת בישראל

הבן של איש העסקים מייקל שטיינהרט, לשעבר שותף בבנק הפועלים, מקים בארץ את רשת KAFOO ביחד עם דיויד ברדין. מתכננים לפתוח 40 סניפים תוך שנתיים

טרנד היגורטריות תופס תאוצה בישראל. לאחר פתיחתה של רשת YOGO הודיע היום דיויד ברדין, יזם אמריקאי, על הקמת רשת חדשה בישראל המתמחה בפרוזן יוגורט עם תוספות, תחת השם KAFOO.

 

שותפו (השקט) של ברדין הוא דיויד שטיינהרט, בנו של איש העסקים מייקל שטיינהרט, שנימנה בעבר עם השותפים בבנק הפועלים. כל אחד מהיזמים מחזיק 50% מהרשת. היזמים מקבלים שירותי ייעוץ מסטיבן לובל ואיתי ספיבק, בעלי חברת LTD המתמחה בהקמת מסעדות ורשתות מזון, המפעילים גם את מסעדת סושי סמבה.

 

בניגוד לרשת המתחרה, מתכנן ברדין פריסה מואצת בישראל. עד סוף השנה ייפתחו חמישה סניפים בתל אביב, רמת השרון והרצליה ועד סוף שנת 2010 מתוכננים להיפתח כ-40 סניפים, שיפעלו במתכונת של יוגורט To Go. הסניף הראשון ייפתח אחרי פסח, ברחוב אבן גבירול, באזור הסינמטק.

 

"אנחנו לא מתכוונים לפתוח חנות אחת ולבדוק את השוק", מצהיר ברדין. "אני בוחן את השוק הזה כבר מספר שנים ויש לי תוכנית אסטרטגית לשלוש שנים". לדבריו, למרות המיתון הצפוי, זה הזמן הנכון לפתיחת רשת מסוג זה בישראל. "מגמת הבריאות נמצאת בתאוצה ורואים את זה גם בקניות ברשתות השיווק. צריכת היוגורט היא חלק מהמגמה הזו", אמר. היקף צריכת היוגורט בישראל מוערך בכמיליארד שקל בשנה.

 

בשנתיים הראשונות ישקיע ברדין 4 מיליון דולר בפתיחת סניפים. ברדין מאמין בשוק המקומי ובכלכלה הישראלית והחליט להתחיל בתל אביב, "כי בעיר הזו האנשים עסוקים ואין להם זמן לאכול ארוחת צהריים במשך שעתיים ופרוזן יוגורט יכול לשמש עבורם כארוחה מזינה ומהירה".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דיוויד ברדין. מתכנן פריסה מואצת
צילום: יוני רייף
מומלצים