שתף קטע נבחר

איך ניתן להשתמש בתנור למאכלי בשר וחלב?

שאלה:

 

האם ניתן לקבל הדרכה איך להשתמש בתנור האפייה שבביתי גם לאפיה חלבית (עוגות גבינה) וגם להכנת תבשילים בשרי (עוף או סטקים בתנור) מה פסק הזמן ביניהם, וכד'. בברכה ובתודה.

 

תשובה:

 

שלום רב,

 

אין לאפות בתנור ביחד מוצרי בשר וחלב. ניתן, עם זאת, לאפות אחד אחרי השני, לאחר ניקוי קל במטלית לחה את פנים התנור כדי שלא יישארו שאריות גסות וחימום התנור על חום מירבי למשך כחמש עשרה דקות. כמובן שעל התבניות להיות נפרדות. ברכה והצלחה (משיב: הרב ירון דוראני)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים