בית"ר ירושלים ניצחה את מ.ס אשדוד 0:2
ליגת העל: דוד אמסלם שמר על מאזן מושלם, כאשר שחקניו השלימו ניצחון שלישי ברציפות וחלפו בטבלה על פני קבוצתו של יוסי מזרחי. עמית בן שושן (דקה 3) וטוטו תמוז (11) כבשו. כריסטיאן גונסאלס הורחק (85)
ניצחון שלישי ברציפות לדוד אמסלם ובית"ר ירושלים. הצהובים-שחורים שמרו הערב (ש') על מאזן מושלם מאז חילופי המאמנים, כאשר ניצחו ב'טדי' 0:2 את מ.ס אשדוד במחזור ה-26 בליגת העל, ושיפרו מאוד את הסיכויים להעפיל לפלייאוף העליון.
הבית"רים גמרו את הסיפור כבר בדקות הראשונות, בזכות כיבושים של עמית בן שושן (דקה שלישית) וטוטו תמוז (11). שתי החמצות גדולות של ברק יצחקי מנעו מהם להגדיל את התוצאה, אבל לא את שלוש הנקודות שהעלו אותם בטבלה מעל הקבוצה של יוסי מזרחי.
מהלך המשחק
דקה 3': גול גול! גול! 0:1 לבית"ר ירושלים. ברק יצחקי מסר ימינה לאבירם ברוכיאן, אשר הגביה לרחבה ועמית בן שושן כבש מקרוב.
4': החמצה גדולה של ברק יצחקי. חלוץ בית"ר קיבל את הכדור לבדו בחלק המגרש של אשדוד ופרץ לרחבה, חלף על פני דראגן סטויקיץ' ובעט מקרוב לרשת החיצונית.

דמיטר מקרייב מול עידן טל (צילום: נועם מושקוביץ')
6': דמיטר מקרייב הכין למשה אוחיון, שבעט חזק מרחוק ואריאל הרוש הדף. מהעבר השני חסמה הגנת האורחים ניסיון בעיטה של ברוכיאן.
11': גול! גול! גול! 0:2 לבית"ר ירושלים. זה התחיל כאשר דראגן סטויקיץ' הדף בעיטה מקרוב של עידן טל. ההתקפה נמשכה, אלירן דנין הגביה מצד שמאל וטוטו תמוז הבלתי מכוסה נגח פנימה.

אוהדי בית"ר מפגינים תמיכה (צילום: נועם מושקוביץ')
20': עידן טל בעט כדור שטוח מרחוק, דראגן סטויקיץ' הגיב בזמן וקלט בזינוק. כעבור דקה בעט אריאל הרוש כדור ארוך, הבלמים של אשדוד ביצעו טעות כשלא הגיעו ראשונים, אבל יצחקי נבלם ע"י סטויקיץ'. ניסיון נוסף של עידן טל להבקיע
מהאוויר הסתיים בבעיטה החוצה.
61': דמיטר מקרייב מצא את עצמו קרוב לשער כאשר הקדים את אריק בנאדו, אבל בעט מתוך הרחבה החוצה ולא הצליח לצמק את התוצאה.
71': טוטו תמוז פרץ לרחבה ובעט לשער. סטויקיץ' הדף ועמית בן שושן שלח את הכדור החוזר החוצה.
85': אשדוד נותרה בעשרה שחקנים. כריסטיאן גונסאלס פגע בברק יצחקי וספג את הצהוב השני, לאחר שקודם לכן הוזהר בשל עבירה מאחור על טוטו תמוז.

