שתף קטע נבחר

יועזר בר יין: הבראנץ' הכי קלאסי שיש

אגז בנדיקט כמו שצריך, הבלאדי מרי הכי טוב בעיר, ביצים עם כמהין ולחם עם חמאה צהובה. הבראנץ' של יועזר בר יין כבר הפך מזמן לאגדה

כבר שלוש עשרה שנים שיועזר בר יין הוא מקום עלייה לרגל לחובבי המטבח הצרפתי הקלאסי. מבנה האבן העתיק בו שוכנת המסעדה, רהיטי העץ הכבדים והאווירה האפלולית הם תפאורה הולמת לתפריט המשובח שנוצר בהשראתו של שאול אברון. תפריט הבראנץ' הקלאסי של יועזר הפך גם הוא לאגדה.

 

לפתיחה תוכלו לבחור בין בלאדי מרי חריף למימוזה (קוקטייל שמפנייה ומיץ תפוזים), בין שמפניה מבעבעת לבין שנדי. אחר כך תגיע המנה הראשונה – סלט תפוחי אדמה נפלא ועוד מנות קטנות ומענגות המשתנות בהתאם לעונה, כמו אבוקדו עם מיץ לימון ומלח גס; קלחי תירס צלויים בגריל עם חמאה; סלט עגבניות עם פלפלים חריפים; ארטישוק בשמן זית; או כרוביות מטוגנות.

 

את כל אלה מלווה הלחם הנפלא של יועזר וחמאה צהובה דשנה. למנה עיקרית תוכלו לבחור בין הקלאסיקות הגדולות של בראנץ' טיפוסי: צלחת של ביצים, בייקון, ופולנטה מטוגנת; סטייק & אגז - נתחי אנטריקוט וביצים בציר בקר; אגז בנדיקט - ביצים עלומות על טוסט עם האם או סלמון כבוש ושפע רוטב הולנדייז; ביצים עם פטריות כמהין טריות; או בודן (נקניקיית דם) עם ביצי עין. לקינוח תקבלו קפה ועוגיות.

 

  • יועזר בר יין. סמטת יועזר איש הבירה 2, ליד כיכר השעון, יפו. טלפון: 6839115–03. הבראנץ' מוגש בימים שישי ושבת בין השעות 11:00 – 15:00.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים